O kochana cycki to ja też chcę większe :-):-):-):-):-) ale to nigdy nie jest tak jakbyśmy chciały natura nie równo dzieli moja mama ma za duże naprawdę ma ogromny problem z doborem stanika specjalnie zamawia duży rozmiar w sklepie bo w sprzedaży nie mają a i tak się okazuje ze przymały owszem są staniki ale jak mają duze miski to i pod biustem są ogromne a mama ma pod biustem nie jest jakaś wielka do tego od tego biustu boli ją kręgosłup tak więc za małe źle za duże jeszcze gorzej och gdyby tak mozna sobie wybrać takie w sam raz
reklama
Ja też pa pa pa p aaaaaaaaide spac BBabeczki
luandzia1
Entuzjast(k)a
Ja nosze 36 czasami 38 (górę bo mam rozmiar stanika C ale raczej małe) i wcale nie uważam że jest mnie specjalnie mało ,wydaje mi się że teraz robią większe rozmiarówki 36 to dawne 38 .
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
witam
czytam was na bieżąco, ale jakoś weny na pisanie mało
dziś od rana toczę boję z B
rano pokłuciliśmy się o truskawki ale to raczej chodzi o to że w poniedziałek jadę w delegację i wrócę we wtorek wieczorem a jego trafia i sobie wyobraża Bój jeden wie co ah te chłopy
co do rozmiarów to jak kupuje polskie ciuchy to 44 to jest 44 jak mam w rękach chińszczyznę to musze kupić 48 a jak coś z angli to 42 więc o to chodzi
Izabela i ode mnie serdeczne życzenia
papap
czytam was na bieżąco, ale jakoś weny na pisanie mało
dziś od rana toczę boję z B
rano pokłuciliśmy się o truskawki ale to raczej chodzi o to że w poniedziałek jadę w delegację i wrócę we wtorek wieczorem a jego trafia i sobie wyobraża Bój jeden wie co ah te chłopy
co do rozmiarów to jak kupuje polskie ciuchy to 44 to jest 44 jak mam w rękach chińszczyznę to musze kupić 48 a jak coś z angli to 42 więc o to chodzi
Izabela i ode mnie serdeczne życzenia
papap
H
Harsharani
Gość
hej babki
Olo mi wstal, a ja jak Jeleń nie moge isc spac. No normalnie az mnie skreca. podczytuje sobie Was
Olo mi wstal, a ja jak Jeleń nie moge isc spac. No normalnie az mnie skreca. podczytuje sobie Was
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam. Ja dziś goszczę teściów z Łodzi i właśnie przy garach stoję.
My właśnie z kościółka wrócliliśmy i mam luz teściowa obiad gotuje
Majandra to życzę mile spędzonego czasu w gronie rodziny :-)
I w ogóle życzę wszystkim bbabonon mile spedzonego czasu w niedzielne przed i popołudnie :-) u Nas jest dziś błogo!!!! Nie za zimno nie za ciepło w sam raz
Majandra to życzę mile spędzonego czasu w gronie rodziny :-)
I w ogóle życzę wszystkim bbabonon mile spedzonego czasu w niedzielne przed i popołudnie :-) u Nas jest dziś błogo!!!! Nie za zimno nie za ciepło w sam raz
Witam z rana.
Miłej niedzieli. Ja jadę w końcu na budowę zobaczyc co w domku już zrobili.
U mnie tak samo. Wszystko oki, ;-):-)Ja nosze 36 czasami 38 (górę bo mam rozmiar stanika C ale raczej małe) i wcale nie uważam że jest mnie specjalnie mało ,wydaje mi się że teraz robią większe rozmiarówki 36 to dawne 38 .
Miłej niedzieli. Ja jadę w końcu na budowę zobaczyc co w domku już zrobili.
Kurcze dziewczyny ja mam problem. U Stasia wczoraj pojawiły się czerwone plamki na tłowiu. Sa różowe, nie zaognione, rownomiernie na całym tłowiu, nie są zakończone czopem ani kaszką, są gładkie. W nocy Stas obudził się z płaczem jakby miał kolkę, ale szybko się uspokoił i zasnął. Miał suchą pieluszkę i mało siusia, tzn - godzinę nie siusia, potem siusia normalnie i znowu nie siusia (albo juz jestem przewrazliwona). Raczej duzo pije. Nie gorączkuje. W necie wyczytałam że to jakby trzydniówka, ale nie bło gorączki, a to chyba najwazniejszy objaw.
reklama
Podziel się: