reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

O kochana cycki to ja też chcę większe :-):-):-):-):-) ale to nigdy nie jest tak jakbyśmy chciały natura nie równo dzieli moja mama ma za duże naprawdę ma ogromny problem z doborem stanika specjalnie zamawia duży rozmiar w sklepie bo w sprzedaży nie mają a i tak się okazuje ze przymały owszem są staniki ale jak mają duze miski to i pod biustem są ogromne a mama ma pod biustem nie jest jakaś wielka do tego od tego biustu boli ją kręgosłup tak więc za małe źle za duże jeszcze gorzej och gdyby tak mozna sobie wybrać takie w sam raz:tak::tak::tak::tak:

reklama
Ja nosze 36 czasami 38 (górę bo mam rozmiar stanika C ale raczej małe) i wcale nie uważam że jest mnie specjalnie mało ,wydaje mi się że teraz robią większe rozmiarówki 36 to dawne 38 .

witam
czytam was na bieżąco, ale jakoś weny na pisanie mało
dziś od rana toczę boję z B
rano pokłuciliśmy się o truskawki ale to raczej chodzi o to że w poniedziałek jadę w delegację i wrócę we wtorek wieczorem a jego trafia i sobie wyobraża Bój jeden wie co ah te chłopy
co do rozmiarów to jak kupuje polskie ciuchy to 44 to jest 44 jak mam w rękach chińszczyznę to musze kupić 48 a jak coś z angli to 42 więc o to chodzi

Izabela i ode mnie serdeczne życzenia
papap

My właśnie z kościółka wrócliliśmy i mam luz teściowa obiad gotuje :nerd:

Majandra to życzę mile spędzonego czasu w gronie rodziny :-)

I w ogóle życzę wszystkim bbabonon mile spedzonego czasu w niedzielne przed i popołudnie :-) u Nas jest dziś błogo!!!! Nie za zimno nie za ciepło w sam raz

Witam z rana.

Ja nosze 36 czasami 38 (górę bo mam rozmiar stanika C ale raczej małe) i wcale nie uważam że jest mnie specjalnie mało ,wydaje mi się że teraz robią większe rozmiarówki 36 to dawne 38 .
U mnie tak samo. Wszystko oki, ;-):-)
Miłej niedzieli. Ja jadę w końcu na budowę zobaczyc co w domku już zrobili.:laugh2:

Kurcze dziewczyny ja mam problem. U Stasia wczoraj pojawiły się czerwone plamki na tłowiu. Sa różowe, nie zaognione, rownomiernie na całym tłowiu, nie są zakończone czopem ani kaszką, są gładkie. W nocy Stas obudził się z płaczem jakby miał kolkę, ale szybko się uspokoił i zasnął. Miał suchą pieluszkę i mało siusia, tzn - godzinę nie siusia, potem siusia normalnie i znowu nie siusia (albo juz jestem przewrazliwona). Raczej duzo pije. Nie gorączkuje. W necie wyczytałam że to jakby trzydniówka, ale nie bło gorączki, a to chyba najwazniejszy objaw.

reklama
Carioca a moze dałaś mu coś nowego do jedzenia albo zmieniłaś proszek do prania??
moim zdaniem to nie jest 3dniówka no bo brak gorączki.. i ja bym się zastanawiała nad jakimś uczuleniem...

Do góry