misisipi86
Fanka BB :)
O jaaaaaZ mojego prenatalnego USG dostałam nawet filmik. Byłam w szoku, bo się zupełnie nie spodziewałam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jaaaaaZ mojego prenatalnego USG dostałam nawet filmik. Byłam w szoku, bo się zupełnie nie spodziewałam![]()
Hej ,ja nadal jestem niestety wątek prywatny to już chyba grupa zamknięta do której raczej nie wejdziemy .Chyba zacznę też zaglądać na październikowe mamy może tam coś więcej się dzieje .Trzymam mocno kciuki za twoje prenatalne domyślam się jaki stres teraz przeżywasz ale trzeba iść z nastawieniem ,że wyniki będą książkowe .Będę czekać na wieści od ciebie jak wyszły badania .PowodzeniaNie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda ale jadę dziś na prenatalne trochę się stresuje. Dopiero 15.30 mam wizytę. A wam mileg8 dnia
ja biorę omega me prenatal z health labsDziewczyny a bierzecie dha? Jakie?
ja też zawsze filmik dostajeZ mojego prenatalnego USG dostałam nawet filmik. Byłam w szoku, bo się zupełnie nie spodziewałam![]()
Ja Pregne Careja biorę omega me prenatal z health labs
Trzymam kciukiNie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda ale jadę dziś na prenatalne trochę się stresuje. Dopiero 15.30 mam wizytę. A wam mileg8 dnia
Kurcze z tego co kojarzę to nasza moderatorka pisała z prośbą do aniaslu, żebyście mógłby do nas dołączyć na prywatny, wszystkie bardzo chcemy, ale chyba jeszcze nie dostała żadnej odpowiedziHej ,ja nadal jestem niestety wątek prywatny to już chyba grupa zamknięta do której raczej nie wejdziemy .Chyba zacznę też zaglądać na październikowe mamy może tam coś więcej się dzieje .Trzymam mocno kciuki za twoje prenatalne domyślam się jaki stres teraz przeżywasz ale trzeba iść z nastawieniem ,że wyniki będą książkowe .Będę czekać na wieści od ciebie jak wyszły badania .Powodzenia![]()
Daj znać koniecznie poNie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda ale jadę dziś na prenatalne trochę się stresuje. Dopiero 15.30 mam wizytę. A wam mileg8 dnia
Tak pisała ,więc albo musimy się jeszcze wykazać cierpliwością albo same rozruszać ten wątekKurcze z tego co kojarzę to nasza moderatorka pisała z prośbą do aniaslu, żebyście mógłby do nas dołączyć na prywatny, wszystkie bardzo chcemy, ale chyba jeszcze nie dostała żadnej odpowiedzi![]()