reklama
Hej! To i ja dołączę, chociaż chciałam jeszcze poczekać do czwartku, bo wtedy najbliższą wizyta. Ostatnia w 6+1 i niespodzianka - 2 pęcherzyki, 2 zarodki z bijącymi serduszkami W czwartek wizyta już w poradni ciąż mnogich (8+6), więc zobaczymy, czy wszystko ok i dalej jesteśmy w tym składzie, ale staram się być dobrej myśli. Z OM termin na 5.09, ale pewnie wyjdzie sporo wcześniej, jeżeli będzie dwójka.
Około tysiąca widać pęcherzyk, dla mnie to było istotne żeby wiedzieć czy tym razem jest w macicy. Teraz czekam na wizytę za tydzień i liczę naW ciąży z synkiem u lekarza byłam w 7 tygodniu jak już przyszłam wszystko było widać. Teraz trochę po przejściach z poronieniem i cp, sprawdzam tą betę, czytam, szukam i strasznie mnie to stresuje i nakręca.. a wizytę mam w środę...
ina1290
Zaciekawiona BB
Ja chyba do środy będę się nad sobą znęcać, doszukując się złych objawów, złych przyrostów, pisaniem czarnych scenariuszy..Około tysiąca widać pęcherzyk, dla mnie to było istotne żeby wiedzieć czy tym razem jest w macicy. Teraz czekam na wizytę za tydzień i liczę na
Przede wszystkim spokój nas uratuje, nie mamy na to wpływu teraz. Tylko czekać i sprawdzaćJa chyba do środy będę się nad sobą znęcać, doszukując się złych objawów, złych przyrostów, pisaniem czarnych scenariuszy..
NattNatt
Fanka BB :)
5+9 już było widać serduszkaDziewczyny kiedy zobaczyłyście zarodek i serduszko?
reklama
IlaDusia
Fanka BB :)
mi w niedzielę mężu powiedział, że jestem zołzowata to prawie się popłakałam (hormony) ale rzeczywiście byłam tego dnia wyjątkowo wrednaTeż mam nastroje co 5 min różne, mój mąż już nawet nie chce zaczynać rozmowy bo się boi :-). A ja już mam mega stresa przed czwartkiem czy będzie
Podziel się: