helianthus
Fanka BB :)
Dzięki, będę mieć nadzieję w takim razieszybko, nie umiem powiedzieć dokładnie ile to zajęło ale na pewno mniej niż 2 tygodnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki, będę mieć nadzieję w takim razieszybko, nie umiem powiedzieć dokładnie ile to zajęło ale na pewno mniej niż 2 tygodnie
Super, że jest pęcherzyk w macicyTorbiel miałam 6cm (tylko wtedy nie byłam w ciąży), bolało jak cholera przy oddawaniu moczu, ale po 3 tygodniach nie było po niej śladu. Mam nadzieję, że się szybko u Ciebie wchłonie Oszczędzaj się iJa już po wizycie, jest pęcherzyk ciążowy dobrze umiejscowiony. Lekarz stwierdził, że widzi tam zalążek zarodka i już wie, że to nie będzie puste jajo. Zła wiadomość jest taka, że mam 4cm torbiel na jajniku lewym, no jest duża a to grozi skrętem jajnika itp więc muszę się mocno oszczędzać - wypisal mi zwolnienie. Następna wizyta 5 lutego.
Ja mam zjazdy pomieszane z nagłymi przypływami energii Troszkę coś porobię, a za chwilę mdłości, ból brzucha, senność i najlepiej się tylko położyć. Kto twierdzi, że ciąża to nie choroba???Matko jakie ja mam nudności. Do tego ciągle ślinotok, nie wiem czy też macie taki objaw, że ciągle macie pełną buzię śliny.
Dzisiaj jestem tak słaba i bez życia, że to jest koszmar. Cały dzień w łóżku, ledwo zrobiłam obiad. A jak Wam mija dzionek?
Jak się czujecie dziewczyny przed wizytami? Emocje już pewnie są! Trzymam kciuczki
Dziękuję za wsparcieSuper, że jest pęcherzyk w macicyTorbiel miałam 6cm (tylko wtedy nie byłam w ciąży), bolało jak cholera przy oddawaniu moczu, ale po 3 tygodniach nie było po niej śladu. Mam nadzieję, że się szybko u Ciebie wchłonie Oszczędzaj się i
Hej! Ja po wizycie i po wizycie w aptece a to oznacza jedno: ciąża ulokowana w macicy!
ALE: niestety mam torbiel na prawym jajniku taka poowcyjną. Lekarka nie kazała się nią przejmować. Powinna się wchłonąć.
Dostałam zestaw leków.
Heparyna, Duphaston, Acard150 kontynuacjaJaaaajii! Mamy kolejnego malucha
Ale się cieszę jaki zestaw piguł dostałaś?
Mamy ciąża! Pęcherzyk z lekkim zarysem zarodka, póki co jednego i może tak zostanie tak się denerwowałam, że lekarzowi powiedziałam, że zaraz zemdleje dokładnie obejrzał jajowód i powiedział, że nic nie wskazuje na cp w prawym@aurii_orelii @Mademoiselle_Nika czekamy na dobre wieści po wizytach
Wspaniale! Rośnij kruszynkoHej! Ja po wizycie i po wizycie w aptece a to oznacza jedno: ciąża ulokowana w macicy!
ALE: niestety mam torbiel na prawym jajniku taka poowcyjną. Lekarka nie kazała się nią przejmować. Powinna się wchłonąć.
Dostałam zestaw leków.