reklama
Trzymam kciuki za wizytę :-*oczywiście dam znać. Wizyte przełożyłam na 12:40 w związku z tym, że powtórzyłam dzisiaj betę w tym pierwszym lab i mam nadzieję, że zdążą dojść wyniki. Raczej nie nastawiam się na żadne rewelację. Zaczyna do mnie docierać, że raczej dobrze się to nie skończy. Ale tak czy siak zajrzę jeszcze do Was, chociażby się pożegnać.
My dziś spaliśmy cała noc w czwórkę bo już o 22 corki do nas przyszły i się budziły co godzinę przez katar
A ile ma?U mnie synek różnie z tą drzemka. Jeśli wstanie koło 9 to nie ma drzemki, a jak 7/7.30 to jeszcze śpi popołudniu, bo inaczej 17.30 by zasnął i potem w nocy bajlando
wezsietatatooo
Fanka BB :)
Mam taką matę, ale niestety nie jest zalecana w ciążyRwę miałam przed ciążą. Polecam na etapie kłucia pójść do fizjoterapeuty. Mi tez pomaga leżenie na macie z kolcami (mam jakąś tanią z aliexpres).
Szklanka dobrze cieplej wody z cytryną na czczo z rana, a na wieczór śliwki zalane uprzednio wrzątkiem, zblendowane, dodaj babkę płesznik lub siemię lniane, możesz dodać jogurt naturalny lub maślankę/kefir, ja dolewam wody mineralnej. Jadłam to rano na sniadanie, ale nie polecam… wzdęcia i gazu okropneJa przy 2.72 dostałam też 50.
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na zatwardzenia?
Rachelita
Dobrze, że piszesz bo znając siebie to po pierwszym bólu zaczęłabym leżeć na niej To zostaje fizjoterapeutaMam taką matę, ale niestety nie jest zalecana w ciąży
la_mariquita
Moderator
Przypominam o możliwości dołączenia do tajnej grupy na FB, wystaczy wysłać mi link do swojego profilu w wiadomości prywatnej
la_mariquita
Moderator
Jezusie, ja chyba tę ciążę będę przechodziła jak poprzednią, czyli ogromna senność i wkurw na cały świat
reklama
wezsietatatooo
Ja też ją uwielbiam to dla mnie największe wyrzeczenie w ciąży Tylko wałek można stosować.Dobrze, że piszesz bo znając siebie to po pierwszym bólu zaczęłabym leżeć na niej To zostaje fizjoterapeuta
Podziel się: