kaaarii
Fanka BB :)
Mi dopiero otworzyło jak spróbowałam z laptopa :-)@la_mariquita dalej mam problem z otworzeniem twojego linku, jak otwieram to wychodzi mi Facebook mój główny zamiast twojej grupy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi dopiero otworzyło jak spróbowałam z laptopa :-)@la_mariquita dalej mam problem z otworzeniem twojego linku, jak otwieram to wychodzi mi Facebook mój główny zamiast twojej grupy
U mnie w 5tyg był pęcherzyk z ciałkiem żółtym. Zarodek z serduszkiem zobaczyłam po 2 tyg.Dziewczyny kiedy warto wybrać się na pierwszą wizytę? Zastanawiamy się nad wyjazdem w ferie ale najpierw chcialabym się dowiedzieć, czy z ciążą na pewno wszystko ok. Tylko to będzie rowno skończony 5 tydzień i nie wiem czy na USG już będzie.mozna coś ocenić
Ja idę 28.01 to będzie jakoś 6+1Dziewczyny kiedy warto wybrać się na pierwszą wizytę? Zastanawiamy się nad wyjazdem w ferie ale najpierw chcialabym się dowiedzieć, czy z ciążą na pewno wszystko ok. Tylko to będzie rowno skończony 5 tydzień i nie wiem czy na USG już będzie.mozna coś ocenić
Tak ja tak mam, aż strach do łazienki czasem iść. Czuję jakby zaraz okres miał przyjść. Dzisiaj zauważyłam, że trochę odpuściły te ciągnięcia.A dziewczyny was tez tak w 5 tygodniu albo ogólnie na początku tak jakby brzuch ciągnął ? Czasami już myśle, ze miesiączka przyjdzie
Kogo nie ma na liście niech się odezwie
Ja idę 25 stycznia i to będzie 6t+4d mam nadzieję, że będzie widać serduszkoJa idę 28.01 to będzie jakoś 6+1
Proszę o dołączenie do grupylista:
@Euforia0204
@niunia2324
@Luni
@Lily2389
@kosik_3
@Septemberka
@d0mi
@Atramentowa
@Majena94
@Rachelita
@wezsietatatooo
@Paulina ❤
@cosmolady
@milusia83
@Ada_M
@Ankosik
@Mikkka123
@Nelka85
@holenderka92
@Estuś
@MamaR
@Peauela
@bejbi002
@kaaarii
@Anulaa88
@Zuza30
@rikipatyki
@eleonora7
@Nelka85
@Patrycja899
@MyssaMiki
@Anasta07
@madzialena14
@elysia141
@Kinia009
@Pauli_BE
@AngMarie
@Klaudeczka94
@KikaRika
Kogo nie ma na liście niech się odezwie
no dokładnie tak jak mowisz to jest strachTak ja tak mam, aż strach do łazienki czasem iść. Czuję jakby zaraz okres miał przyjść. Dzisiaj zauważyłam, że trochę odpuściły te ciągnięcia.
Tez mam taka nadzieje jak pójdę oczywiście będziemy pisać daj znać czy widać już, bo będzie 3 dni przede mnąJa idę 25 stycznia i to będzie 6t+4d mam nadzieję, że będzie widać serduszko