ŚliwkaWęgierka
Fanka BB :)
* pre na len katar
Używałam przy okropnym katarze tydzień temu, był całkiem spoko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
* pre na len katar
Ja np nie mam fb Mamy grupę otwarta lutowe mamy 2021 na babyboom i cały czas piszemy i mamy kontaktDziewczyny, nie dam rady nadrobić wiadomości, to spytam. Planujecie założyć grupę prywatną na facebooku? Lutówki 2021 z babybooma mamy, bardzo sobie to chwalę, ciągle tam piszemy, radzimy się i jakoś łatwiej mi z fejsa korzystać niż z forum.
A wrzucacie np zdjecia itp?Ja np nie mam fb Mamy grupę otwarta lutowe mamy 2021 na babyboom i cały czas piszemy i mamy kontakt
Kto chce to wrzuca.A wrzucacie np zdjecia itp?
My właśnie mamy tajną z Lutowkami 2019 :-)Grup na FB to fajny pomysł szczególnie kiedy jest tajna - wtedy publikacja zdjęć nie jest problemem a i nie wiem czy na tym etapie chciałabym żeby wszyscy wiedzieli do jakiej grupy należę.
Z dziewczynami z 2014 mamy grupę do dziś i do dziś jest aktywna
Nie każdy ma fb, więc bez sensu, po to jest forumDziewczyny, nie dam rady nadrobić wiadomości, to spytam. Planujecie założyć grupę prywatną na facebooku? Lutówki 2021 z babybooma mamy, bardzo sobie to chwalę, ciągle tam piszemy, radzimy się i jakoś łatwiej mi z fejsa korzystać niż z forum.
Ale grupe zamkniętą można załozyć ten na babyboomieGrup na FB to fajny pomysł szczególnie kiedy jest tajna - wtedy publikacja zdjęć nie jest problemem a i nie wiem czy na tym etapie chciałabym żeby wszyscy wiedzieli do jakiej grupy należę.
Z dziewczynami z 2014 mamy grupę do dziś i do dziś jest aktywna
Jestem za ja tez nie mam fb , a myśle ze pomału można będzie zrobić grupę prywatna bo raczej już z terminami do 30.09 są dziewczynyNie każdy ma fb, więc bez sensu, po to jest forum
Ale grupe zamkniętą można załozyć ten na babyboomie
Z naszych lutówek też nie każda miała fb, więc długo było i tu, i tam, a teraz widzę, że wątek na babyboom umarł.Nie każdy ma fb, więc bez sensu, po to jest forum
Ale grupe zamkniętą można załozyć ten na babyboomie