reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny, nie dam rady nadrobić wiadomości, to spytam. Planujecie założyć grupę prywatną na facebooku? Lutówki 2021 z babybooma mamy, bardzo sobie to chwalę, ciągle tam piszemy, radzimy się i jakoś łatwiej mi z fejsa korzystać niż z forum.
Ja np nie mam fb🤪 Mamy grupę otwarta lutowe mamy 2021 na babyboom i cały czas piszemy i mamy kontakt🙂

Grup na FB to fajny pomysł szczególnie kiedy jest tajna - wtedy publikacja zdjęć nie jest problemem a i nie wiem czy na tym etapie chciałabym żeby wszyscy wiedzieli do jakiej grupy należę.
Z dziewczynami z 2014 mamy grupę do dziś i do dziś jest aktywna 🙃
My właśnie mamy tajną z Lutowkami 2019 :-)

Dziewczyny, nie dam rady nadrobić wiadomości, to spytam. Planujecie założyć grupę prywatną na facebooku? Lutówki 2021 z babybooma mamy, bardzo sobie to chwalę, ciągle tam piszemy, radzimy się i jakoś łatwiej mi z fejsa korzystać niż z forum.
Nie każdy ma fb, więc bez sensu, po to jest forum
Grup na FB to fajny pomysł szczególnie kiedy jest tajna - wtedy publikacja zdjęć nie jest problemem a i nie wiem czy na tym etapie chciałabym żeby wszyscy wiedzieli do jakiej grupy należę.
Z dziewczynami z 2014 mamy grupę do dziś i do dziś jest aktywna 🙃
Ale grupe zamkniętą można załozyć ten na babyboomie

reklama
Do góry