Klaudeczka94
Fanka BB :)
Dzisiaj już lekarz jest wiec zaraz wchodzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia! Daj znac, a my trzymamy kciukiDzisiaj już lekarz jest wiec zaraz wchodzę
Chyba za dużo info ja mówiłam o pacjencie.gov, a dziewczyny chyba o aplikacji tego forumJest aplikacja ?! Ja to jednak zacofana jestem
ale aplikacja IKP też jestChyba za dużo info ja mówiłam o pacjencie.gov, a dziewczyny chyba o aplikacji tego forum
Wielkie dzięki za odpowiedź i podniesienie na duchuPojedyncza
Ja też zatrzymana, bez jakichkolwiek objawów, także życie w stresie od wizyty do wizyty, bo nie było żadnych objawów...Zdecydowanie reset by sie przydal . Moje wszytskie poronienia byly chybione, dowiadywalam sie o nich dopiero na USG i dwa razy musialam miec zabieg bo nawet nie chcialo sie samo ruszyc. Wiec dla mnie kazda wizyta to bedzie mega stres
Powracam z update'm, 19.01 beta 272ng/ml, prog 110, a 21.01 po 48h beta 859ng/ml, prog 105. Przyrost 215% więc sporo, prog praktycznie bez zmian. Muszę czekać na wizytę. Jestem dopiero 2-3 dni po terminie miesiączki więc wartości wysokie, ale niby jest też szansa na bliźniaki... Mam nadzieję że to jednak nic złego.no to faktycznie, nie jest ze mną źle. Twój przyrost bardziej zastanawiający. Życzę jutro powodzenia, daj znać co i jak po wynikach.
Super wiadomość który to u Ciebie tydzień ?
super wiadomośćDziewczyny już jestem Pojawił się pęcherzyk żółtkowy, wszystko dobrze się rozwija , a w plamieniach tylko śladowe „resztki” i lekarz mówi , ze nie powinny one zagrażać ciąży. Uwierzcie , że latam 100 metrów nad ziemia