reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Tampeza - a bierzesz coś na podniesienie poziomu żelaza?? Dobrze że już jesteś, bo martwiłyśmy się o Ciebie....:tak:

Ajako - zaglądaj częściej.... Czekamy na relację z wizyty u doktorka

reklama
a więc tak:

rozwarcie na 1 cm, szyjka skrócona... czyli w każdym momencie mogę sie rozdwoić:) ginka dała mi czas do końca tygodnia:-p jeśli do tej pory nic się nie stanie w pon. mam sie zgłosić do szpitala na ktg (z torbą:szok:)

poza tym wszystko ok:)
ciśnienie 110/60
waga 13 do przodu
no i chyba tyle...

Ewa - no pięknie...Jak to brzmi...w każdej chwili :-) Może tym razem urodzisz w teminie?? Tak mi sie przypomniało - weź no małą ustaw na 24.08 - to obie będą razem świętować :)) U mojego brata tak jest - dwie pierwsze córy urodziły się 26.03, tylko że z 6 latami różnicy....

Klajo - a Ty masz?? :-p:laugh2:

Ostatnia edycja:
Ewa, smiesznie by bylo gdyby Ola poczekała do uordzin Julci. A ty co czujesz ze juz niedlugo? Ja mam dopiero wizyte w czwartek i juz nie moge sie doczekac

Kasiulka - w połowie mam...., tzn stoi sobie grzecznie w bytomiu (czyli jakies 50 km ode mnie) - bo ja aktulanie u rodziców..., zostały mi jakieś kosmetyki (zgodnie z ostatnimi zaleceniami z forum - ha ha ha ), druga koszula, klapki, sztuće, kubek... a jak czegoś zapomnę to będe dzownić ....:-D:tak:

Ewunia - ja też słyszałam ostatnio że Ty to masz zamiar przenosić .. hi hi .. oj i dobrze wkońcu Ty jesteś następna na liście więc nie wyłamuj się nam tutaj z szeregu:-D:-D

reklama
Kkasiulka niby biore zelazo, ale jakos tak malo regularnie
Ewa czekamy na wiesci
Ja pojechalam dzis w koncu do przychodni i mam wizyte jutro, zobaczymy co tam nowego mi powie. Dzis ogladalam swoja karte ciazy i nie do wiary, ale mialam dopiero 3 wizyty + jedna w PL, normalnie moglabym sie obejsc bez lekarza:szok:

Do góry