reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Tampeza - a bierzesz coś na podniesienie poziomu żelaza?? Dobrze że już jesteś, bo martwiłyśmy się o Ciebie....:tak:

Ajako - zaglądaj częściej.... Czekamy na relację z wizyty u doktorka

reklama
a więc tak:

rozwarcie na 1 cm, szyjka skrócona... czyli w każdym momencie mogę sie rozdwoić:) ginka dała mi czas do końca tygodnia:-p jeśli do tej pory nic się nie stanie w pon. mam sie zgłosić do szpitala na ktg (z torbą:szok:)

poza tym wszystko ok:)
ciśnienie 110/60
waga 13 do przodu
no i chyba tyle...

Ewa - no pięknie...Jak to brzmi...w każdej chwili :-) Może tym razem urodzisz w teminie?? Tak mi sie przypomniało - weź no małą ustaw na 24.08 - to obie będą razem świętować :)) U mojego brata tak jest - dwie pierwsze córy urodziły się 26.03, tylko że z 6 latami różnicy....

Klajo - a Ty masz?? :-p:laugh2:

Ostatnia edycja:
Ewa, smiesznie by bylo gdyby Ola poczekała do uordzin Julci. A ty co czujesz ze juz niedlugo? Ja mam dopiero wizyte w czwartek i juz nie moge sie doczekac

Kasiulka - w połowie mam...., tzn stoi sobie grzecznie w bytomiu (czyli jakies 50 km ode mnie) - bo ja aktulanie u rodziców..., zostały mi jakieś kosmetyki (zgodnie z ostatnimi zaleceniami z forum - ha ha ha ), druga koszula, klapki, sztuće, kubek... a jak czegoś zapomnę to będe dzownić ....:-D:tak:

Ewunia - ja też słyszałam ostatnio że Ty to masz zamiar przenosić .. hi hi .. oj i dobrze wkońcu Ty jesteś następna na liście więc nie wyłamuj się nam tutaj z szeregu:-D:-D

reklama
Kkasiulka niby biore zelazo, ale jakos tak malo regularnie
Ewa czekamy na wiesci
Ja pojechalam dzis w koncu do przychodni i mam wizyte jutro, zobaczymy co tam nowego mi powie. Dzis ogladalam swoja karte ciazy i nie do wiary, ale mialam dopiero 3 wizyty + jedna w PL, normalnie moglabym sie obejsc bez lekarza:szok:

Do góry