Luandzia - ze strony ktora mi podalas znalazlam dwa fajne kremy pod oczy
ŻEL POD OCZY LAVERA ( bardziej eko)
Dzika róża- naturalna pielęgnacja twarzy
Esencje ze świetlika, zielonej herbaty i dzikiej róży chronią i łagodzą najbardziej wymagającą skórę pod oczami i wokół nich. Niezwykle skutecznie pielęgnują i zapewniają optymalne nawilżenie.
Składniki: wyciąg z płatków róż*, roślinny olejek glicerynowy, roślinna gliceryna, oliwa z oliwek*, Irish Moos (czerwone algi), olejek z jojoby*, wit. E, kwas hialuronowy, squalan, lecytyna, liposomy, olejek z wiesiołka*, substancja czynna z korzenia lukrecji, olejek kokosowy, wyciąg z dzikiej róży*, wyciąg ze świetlika*, wyciąg z zielonej herbaty*, hydrolat mirtu*, hydrolat kwiatu pomarańczy*, masło shea, trójglicerydy, roślinne sterole,
wit. C, mieszanka olejków eterycznych.
oraz
KREM POD OCZY PIELĘGNUJĄCO- WYGŁADZAJĄCYAVA( mniej eko ale czemu by nie wspierac rodzimej produkcji!)
Zapobiega tworzeniu się zmarszczek, spłyca już istniejące. Spowalnia proces starzenia się skóry.
Obrzęki pod oczami ulegają zmniejszeniu, ustępują oznaki zmęczenia oczu.
Skóra jest nawilżona, bardziej napięta, elastyczna, wygładzona, młodsza.
Składniki wg INCI:
Aqua, Phytosqualan, Ceteareth-6 Olivate, OleaEuropaea (Olive) Fruit Oil (and ) Olea Europaea (Olive ) Oil Unsaponifiables (and) Hydrogenated Vegetable Oil (and) Glyceryl Stearate (and) Glycine Soja (Soybean) Sterols (and) Beta-sitosterol (and) Tocopherol, Olive Oil, Hydroxypropyl Starch Phosphate Ester, Gluconolactone ,Sodium Benzoate, Calcium Gluconate, Glycerin, Olive Oil Unsaponifiables, Cetearyl Alcohol, Althea Officinalis Root Extract, Zingiber Officinalis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Xantan Gum, Cymbopogon Schoenanthus, Lavandula Officinalis
Mysle ze dla twojej wrazliwej cery beda ok. Odradzam jesli masz cere wrazliwa i sucha produktow firmy Weledy IRYS - cudownie pachna ale jakies za..lekkie i alkoholowe tzn mnie jakby wysuszlay skore, a tez mam przesuszona.