reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
takaja właśnie wróciłąm z zakupów byłam sama bez mojego hehe bo on z małą siedział w domku :-) przeżyłam hehe noo ale muszę zacząć jeżdzić sobie częsciej poćwiczyć parkowania itd :-D wyjechałam wjechałam na parking spowrotem nooo ale nie tak perekcyjnie jak to robi mój :zawstydzona/y:

Hej
Ja tak jak już Ci wspomniałam jutro lecę po plastik:-D
..ale nie wsiądę za kółko raczej do przyszłego tygodnia bo małż w delegację dziś wieczorem wyjeżdża i zabiera auto:dry:
Buziaki dla Juleńki:tak:

MARTA GRATULUJĘ FASOLKI!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D..super super super!!!

Hej,
Betti, ufff, miło słyszeć , że Juleczka wraca do zdrowia :)))
I brawo za pierwszą samochodową wyprawę na zakupy ! :)

Mariettko, prześliczną masz córeczkę, synuś przystojniaczek taki juz przy niej dorosły :tak: I cieszę się, że te drobiazgi sprawiły Ci radość i przy tej okazji dziękuję Kernie i Tosi za całą organizację :happy2:
Widzę świetnie sobie radzisz,miło że masz pomoc mamy :tak:
Wczoraj musiałam podac Ibum w zawiesnie, bo Julcia bardzo cierpiała z powodu idącej trójki, coś ta druga przebić się nie może, apetyt marny, humor w zaniku, nocka z tatą i wiele pobudek, oduczamy się cycolenia ale marnie coś idzie. Ona się nie poddaje , wciąż mnie w nocy przywołuje.
Miłej niedzieli dla Was Wrześnióweczki !:-)

beti powiedz jak sie nazywala ta szczepionka? bo dopiero zajazyłam ze napisałas ze to ostatnio , a nastepna w 5rz. my te ostatnie szczepienie mamy 1 lutym...teraz mam pietra. Napisz prosze ta nazwe.
beniu ojojoj no biedna Julcia...Julcia z cycoleniem sie nie poddaje, ale Ty tez sie nie poddawaj:-D no chyba ze uwazasz inaczej.
Miłego dnia wszystkim

hej :-)

mała wczoraj super caly dzień szalała biegała i kombinowała ;-) wczoraj jeszcze na noc dostała paracetamol a dziś od rana bez przeciwbólowych i wszystko ok :-) zobaczymy jak będzie wieczorem..

magi ja nie mam pojęcia jaka to szcepionka wstawię może zdjęcie książeczki to coś odczytasz :tak: no i wrzucę przy okazji moją wczorajszą szalejąca myszkę hehehe :-p cały dzień przechodziła w czapce tak samo jak jej lala i wszystkie możliwe misie :-D

Załączniki

• DSC03890.jpg
    DSC03890.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC03891.jpg
    DSC03891.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC03865.jpg
    DSC03865.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 53
Witajcie kochane mamusie....Dziękuję każdej z was za ciepłe słowo i Kerna tobie dziękuje,że masz tak ogromną wiedzę...jakby co to na pewno się zgłoszę do ciebie:tak:...
A my wracamy tzn. Misiu do zdrowia...juz rozrabia i wariuje na całego....także nie ma chwili spokoju:-D....
Beati kochana az sama się boję,bo misiu ma jeszcze zaległe szczepienie....a co najwazniejsze,że Juleczce przechodzi:-)-a ty jestes silna mamusia:).
U mnie dziś mama była kilka godzin...pogadalim i posmialim się,ale jest ciężko....ledwo co weszła do nas do domciu-załatwiłam jej transport,ale to już ostatni jej wypad bo do domu jest 1 pietro a ona szła pół h i spowrotem to żeśmy jej krzesełko zrobili rękoma i przetransportowaliśmy do auta...Jak pojechała to sie poryczałam....resztki sił,nic nie może zjesć:-(...czasami brakuje mi sił,bo jestem taka bezradna...wiem,ze muszę się pogodzić tylko czy tak się da?....

reklama
dziewczynki ja tak na szybko...
mam dylemata boo wczoraj nie kompałam małej i w dzień szcepienia szybciutko samą wodą ja obmyłam...teraz pytanko mogę wykąpać ja dzisiaj normalnie w pianie w wannie całą ja zamoczyć? dodam że na wkłóciach po szcepieniu nie ma nic...

ulalala ale mała frekwencja :p
nie kąpałam małej tylko szybko opukałam wodą i pupkę umyłam płynem do kąpania :)
jutro zrobimy kąpiel :)

Ostatnia edycja:
Do góry