reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wróżba do końca sierpnia.

dziekuje larvunia :) dam znać jak sie sprawa rozwiąże :) od poniedziałku nabierze tempa i zobaczymy czy bedzie efekt

reklama
chcialem sie dowiedziec czy do sierpnia albo chociaz wrzesnia znajdziemy nowe mieszkanie ? niedlugo nam sie powiekszy rodzina i niestety trzeba zmienic mieszkanie :)

mam jeszcze jedno pytanie jesli mozna wlasnie co do ciazy nie powiedzielismy jeszcze nikomu ze spodziewamy sie kolejnego dziecka obawiam sie troszke reakcji :-(ale do konca lipca licze ze sie odwaze i powiem :) i czy karty mowia jak rodzina zareaguje ? bo na drugie dziecko zareagowali w miare ale niestety nie kazdy;/ a juz widze co powiedza teraz;/

majusz a doczytałaś co pisałam na początku?
Nie wróżę ciężarnym, przykro mi.

Bez kart mogę Ci tylko powiedzieć od siebie żebyś się nie przejmowała innymi, co ludzie powiedzą...inni.
Ważna jesteś Ty i Twoja rodzina. Ciesz się z tego co daje Ci życie :tak: i myśl pozytywnie. Pozytywne nastawienie to połowa sukcesu. Nie daj się innym, bądź sobą i ciesz się z tego kim jesteś i co masz :tak:
Pozdrawiam ciepło :*

Lista osób:
- Yolanta
- anussia201
- Karenka
- ironia
- Maja (WP)
- olena119 (WP)

Czekam na Wasze weryfikacje z końcem sierpnia najpóźniej z początkiem września.
To dla mnie BARDZO WAŻNE, proszę pamiętajcie
yes2.gif

Zapraszam jeszcze osoby chętne.

Witam :)
Czy najbliższa wizyta we Wrocławiu przyniesie dobre wiadomości?
Czy poradzę sobie z dręczącym mnie problemem finansowym do końca sierpnia?

Jeśli oczywiście mogę zadać 2 pyt. jeśli nie, to pierwsze ważniejsze :)

Ostatnia edycja:
reklama
czy moge pania prosic o wrozbe dla mojego wuja dzis byla za niego msza sw bo w srode ma druga operacje guza mózgu. pierwsza mial w kaliszu ale wuja nie moze miec wycietego calego guza bo ma go na obu półkulach przez sam srodek i przechodzi wszystko przez niego i to jest zbyt ryzykowne no i teraz w srode ma operacje w krakowie i czy wszystko bedzie dobrze ? jego data urodzenia to 2 .12.61 r

Do góry