reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WROCŁAW - polecana szkola rodzenia?

reklama
Rozwiązanie
Ja chodziłam do szkoły rodzenia przy szpitalu na Borowskiej, bo tam chciałam rodzic. Los chciał, że jednak urodzilam na Brochowie, bo na Borowskiej nie było miejsca.
Fajne jest to, że możesz wtedy poznać personel, zobaczyć porodowke, dowiesz się wszystkiego o procedurach, gdzie się zgłosić itp. Położne bardzo fajne, zaangażowane, dużo wyjaśniają. Polecam tą szkołę rodzenia.

Wejdź też na fb na grupę 'hallo gdzie rodzic Wrocław', tam chyba znajdziesz opinie o każdej szkole rodzenia we Wrocławiu 😊
Ja chodziłam do szkoły rodzenia przy szpitalu na Borowskiej, bo tam chciałam rodzic. Los chciał, że jednak urodzilam na Brochowie, bo na Borowskiej nie było miejsca.
Fajne jest to, że możesz wtedy poznać personel, zobaczyć porodowke, dowiesz się wszystkiego o procedurach, gdzie się zgłosić itp. Położne bardzo fajne, zaangażowane, dużo wyjaśniają. Polecam tą szkołę rodzenia.

Wejdź też na fb na grupę 'hallo gdzie rodzic Wrocław', tam chyba znajdziesz opinie o każdej szkole rodzenia we Wrocławiu 😊

Rozwiązanie
Do góry