reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrocław i okolice - wycieczki z dziećmi

giza

kwiecień 05/luty 08
Miasto
Wrocław
Witam,
szukam ciekawego miejsca w okoliach Wrocławia, do którego można pojechać z dziećmi. Czy w tej okolicy jest np. park z dinozaurami? Albo jakieś miejsce, gdzie dzieciaki mogą się wybiegać ale i zobaczyć coś ciekawego? Może jakiś park przyrodniczy? Przeszukałam różne fora, pogooglałam, ale nic ciekawego nie znalazłam. Chciałabym gdzieś zabrać dzieciaki z okazji dnia dziecka. Może ktoś z Was poleci cel ciekawej wycieczki?
Pozdrawiam
Giza

reklama
Hej niby na kiełczowie jest sielska zagroda.
ale oprócz nazwy podobno nie ma tam nic sielskiego :-)
z opinii na różnych forach wnioskuję, że największa wada to ceny i marne jedzenie. Więc można zrobić tak, żeby wybrać się z suchym prowiantem...ale nie wiem...
na stronie o cenach nic nie ma :/ Sielska Zagroda

Hej niby na kiełczowie jest sielska zagroda.
ale oprócz nazwy podobno nie ma tam nic sielskiego :-)
z opinii na różnych forach wnioskuję, że największa wada to ceny i marne jedzenie. Więc można zrobić tak, żeby wybrać się z suchym prowiantem...ale nie wiem...
na stronie o cenach nic nie ma :/ Sielska Zagroda
Dokładnie ceny są nie sielskie;(a może w centrach handlowych będą coś organizować;)

wa radiu słyszałam coś o rocznicy samorządu wrocławia i ma być duzo atrakcji z tego tytułu. zwiedzanie Zoo ( niedostępnych zwykle jego części, ogrody katedralne, lotnisko. http://www.wroclaw.pl/m3375/p134119.aspx
o Adrenalina park opowiadała mi koleżanka z kątów ze tam są takie szybkie kolejki albo zamykają Cie w takie dużęj bańce i spuszczają zgórki, chyba raczej dla większych dzieci

Ostatnia edycja:
reklama
Adrenalina Park to świetna sprawa, byłam tam w zeszłym roku z moją córą, ceny fakt nie są niskie (mi się udało załapać z wycieczką allegrowiczów i płaciłam tylko 40 zł) ale wrażenia nie do opisania, córa długo pamiętała dzień w Adrenalinie Parku:)

Do góry