reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrócić do formy

Melanie właśnie przeczytałam o twojej diecie i zrobiło mi się głupio, bo naq śniadanie zjadłam kawał ciasta z kremem.
Ale od jutra...

reklama
Ja już zauważyłam że moja skóra i wogóle samopoczucie się zmienia a to wszystko dzieki temu że byłam w ciążyi teraz karmie piersią a więc uważam na to co jem i piję,kiedyś jadłam wszystko co niesdrowe i piłam wszystko co niezdrowe,paliłam.Teraz nie jem smażonego tylko gotowane lub pieczone piję tylko wodę raz dziennie herbatę absolutnie żadnych gazowanych.kolorowych napojów i tych niby soków w kartonach też jem dużo owoców głównie jabłka i warzyw głownie marchewka[ładny kolor skóry się robi].
i naprawdę o wiele lepiej się czuję ::)

prawda izis teraz to się patrzy co się wrzuca do żołądka, a kiedyś leciało wszystko. I fajeczki też były.
Ale wszystko dla naszych pociech, aby im było jak najlepiej.

Wlasnie zglebilam posta Melanie o diecie ::) Moze jak moje male podrosna to sie do niej zastosuje, bo na razie to z trudem starcza mi czasu na 2 posilki dziennie ::) Jak jestem sama to najczesciej wcinam ryz, albo makaron, bo czasu mi brak :-[ Mimo wszytsko oponka sie wsysla, wiec nie jest tak zle.

oj moja oponka też juz trochę się wciągnęła ale po drugiej ciąży skóra juz nie taka.... :-[ :-[ :-[ mam nawet pas ściągający, no i trochę pomaga ;D ;D

reklama
Do góry