reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy:-)

No to niezle bafinka trzymam kciuki zeby Ci sie udalo. Mnie sie niestety nie udalo jak po 2 latach chcialam ponownie dukana zastosowac :-S
tofilesia tez bym chetnie porobila i nawet robilam w zeszlym tygodniu ale po tym bardziej krwawie wiec nie moge :-(

reklama
Ja się pochwalę, wczoraj stanęłam na wadze i ku mojej radości wróciłam do wagi z przed ciąży czyli stuknęło 60 kg, ale nie obrażę się jak dalej będzie spadać marzy mi się 55 kg:-D Choć dobrnęłam do swojej wagi to mimo wszystko czuję się taka mało atrakcyjna miękki brzusio pozostał, kupiłam pas poporodowy i noszę może coś pomoże.

ja od 10 dni robie a6w i juz widac efekty. Brzuch coraz fajniejszy, a dodatkowo na noc smaruje oliwka i zawijam bandazem elatycznym. Donwagi sprzed ciazy jeszcze 1kg mi zostal, ale martwi mnie to ze talia zniknela mi prawie calkiem:szok: wroci?

ja sie kurcze nie moge zmobilizowac do a6w. Wage sprzed ciazy juz mam tylko brzuch taki miekki no ale tak mi sie nie chce cwiczyc :zawstydzona/y:

Ja byłam na Dukanie w zeszłym roku. W ciągu 3 miesięcy schudłam ponad 15 kg. Niestety brak konsekwencji doprowadził do tego, że wróciło mi 10 kg. Na początku tego roku postanowiłam spróbować jeszcze raz, ale po 5 kg okazało się, że jestem w ciąży i musiałam przestać. Teraz nie wyobrażam sobie już odchudzać się w ten sposób. Nie moogę już patrzeć na białka :baffled::baffled::baffled: i otręby :baffled::baffled::baffled: Teraz spróbuję z dietą 1500 kalorii. Mój brat ją dostał od lekarza i schudł 16 kg. I ładnie waga mu się utrzymuje. Ja mam do zrzucenia ok 20 kg więc jest co robić.

A ja ciągle jeszcze nie mam natchnienia na brzuszki. Muszę naprawdę zabrać się za siebie. Wprawdzie niby waga jest 69,9kg więc spadło poniżej 70kg tylko że mi się marzy tak o 10kg mniej. Nie wiem czy jest to realne. Chciałabym trochę pobiegać ale tu nie ma za bardzo gdzie i nie mam też kiedy. Kurczę chyba tylko pozostają mi spacery z wózkiem.
Co do diety Dukana to jest dużo przeciwników. Ja tam uważam że najlepsza to MŻ (mniej żreć) lub ŻP a przede wszystkim to ograniczyć cukier i słodycze. W tej chwili u mnie z tym średnio bo czuję się nie najedzona i chyba dopiero jak przestanę karmić coś zrobię z dietą.

reklama
miki na brak seksu nie narzekam a głód to też cały czas czuję. A waga bez zmian. No dobra bo na ten głód działam terapią lodówkową - otwieram lodówkę i znajduję coś do jedzenia :sorry:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry