reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

A u mnie waga dalej stoi w miejscu :-).Cieszę się bardzo bo do tej pory cały czas leciała do góry,a od rozpoczęcia dietki bez cukrowej stoi w miejscu :-).

reklama
kabaretka położna ustaliła mi dietkę bo za dużo kilogramów mi przybywało:zawstydzona/y:,a u Ciebie ile na plusie?
Dietka polega na wyeliminowaniu wszystkiego co słodkie z diety (można pozwolić sobie na kilka kostek gorzkiej czekolady).A także białego chleba,mącznych rzeczy makaronów :-).I naprawdę działa przynajmniej na mnie :-). A te niezdrowe przekąski zastąpiłam kefirami,musli z otrębami,jabłkami :-)

Milkada u mnie jest (chyba) 8 na plusie, tak wynika z mojej wagi, bo u lekarza kiedy wchodze w butach itp jest zawsze wiecej. Wierze jednak w moja wage, kiedy to stoje nagusienka jak mnie Pan Bog stworzyl.

kabaretka myślę że twój przyrost wagi jak na ten czas ciąży jest jak najbardziej odpowiedni :-). A u mnie na tej dietce już 2 kg mniej:sorry:.Czyli 12,5kg na + . Nie głodzę się jem normalnie,według wskazówek położniej. Tylko zastanawiam się czy moje maleństwo dostaje tyle ile powinno jak ubyło mi dwa kilo ? Wczoraj nawet pozwoliłam sobie na loda na mieście :zawstydzona/y:.

Moje rozmiary: 31 tygodni + 4 dni
waga: 56,7 kg (+9 kg od początku)
biodra: 78 cm
tyłek: 93 cm
brzuszek: 94 cm
biust: 84 cm (+ 3 cm :-().

reklama
Do góry