reklama
Rozwiązanie
Skoro wiesz to nie rozumiem skąd pytanie o mieszanie dwóch rodzajów mm... Pediatrzy zalecają nawet stopniowe przechodzenie z pierwszego mleka na następne, więc mieszanie różnych mlek jest według mnie niepotrzebne.
U
użytkowniczka Co
Gość
Dodam że w kaszkach jest nie znane mleko mm firmy nutrica . Czy można pomieszać z bebilonem?
Niby też z nutricy
Bebilon i Bebiko są z tej firmy z tego co wiem. My też używamy Bebilonu i w sumie też mnie to zastanawia, więc może ktoś odpowie
Olaska21
Zaciekawiona BB
Temat nikomu nie odkryty widzęBebilon i Bebiko są z tej firmy z tego co wiem. My też używamy Bebilonu i w sumie też mnie to zastanawia, więc może ktoś odpowie
Gosik880
Fanka BB :)
Tutaj nie chodzi o firmę tylko o skład. Składy poszczególnych mlek są odpowiednio skomponowane. Kiedy dodasz do diety inne może się okazać, że dziecko dostanie za dużo białka albo żelaza, po którym będzie miało problemy trawienne. Mleka pod względem składu bardzo się od siebie różnią.Bebilon i Bebiko są z tej firmy z tego co wiem. My też używamy Bebilonu i w sumie też mnie to zastanawia, więc może ktoś odpowie
reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
Tutaj nie chodzi o firmę tylko o skład. Składy poszczególnych mlek są odpowiednio skomponowane. Kiedy dodasz do diety inne może się okazać, że dziecko dostanie za dużo białka albo żelaza, po którym będzie miało problemy trawienne. Mleka pod względem składu bardzo się od siebie różnią.
Wiem o tym.
Gosik880
Fanka BB :)
Skoro wiesz to nie rozumiem skąd pytanie o mieszanie dwóch rodzajów mm... Pediatrzy zalecają nawet stopniowe przechodzenie z pierwszego mleka na następne, więc mieszanie różnych mlek jest według mnie niepotrzebne.