reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

Dzieki Kati

Miałam 2 lata spokoju, ja zaczęło się u Piotrka w wakacje od salmonelli tak skończyć nie może :(

ale już miesiąc są zdrowi, Piotreek ani jednego dnia w kwietniu nie opuscił w przedszkolu :)

reklama
Dziewczyny - kaszki bobovity - SEN - są świetne - nie dość że smaczne to mój Bartek teraz śpi o godzinę dłużej :) (do 7 rano) i zasypia bez marudzenia (no ale on rzadko marudził)

Dziewczyny - kaszki bobovity - SEN - są świetne - nie dość że smaczne to mój Bartek teraz śpi o godzinę dłużej :) (do 7 rano) i zasypia bez marudzenia (no ale on rzadko marudził)
Racja te kaszki są świetne...smakują dobrze ...my zasmakowaliśmy w wielozbożowej :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

a jak się te magiczne kaszki zowią w całości?????????/
może poskutkują u Tytka i nie będzie pobudki o 5.50 jeszcze przed budzikiem?????????:baffled::baffled::baffled:

Ella ich nienawidzi!!:tak: W Polsce jej kupowalam i odmawiala wspolpracy a ona je wszystko...:confused::-D Za to zwykle kaszki bobovity uwielbia!! Nie wiem czemy nie lubi tej smaczny sen a probowalysmy kilka smakow! Moze ze wzgledu na melise, ktora jest w skladzie...

Trochę Wam zazdroszczę. Ja narazie nie mogę wprowadzać kaszek mlecznych :-(
Najważniejsze, żeby Słoneczko było zdrowe.

Mateuszek nie przepada za zwykłymi kaszkami, mleczno-ryżowymi; zjada tylko kilka łyżeczek. Lepsze są mleczno-pszennne ale smaczny sen pobił ją na głowę - tej zjada całą miseczkę :tak:
Aha, pediatra pozwoliła pić już Kubusie, czy podajecie je dzieciom :confused:Bo ja daję rozcieńczony i Muszek wypija dziennie cały mały soczek w trzech butlach. Wlewam 100ml soczku i do pełna dolewam wody.
Pozdrawiam

reklama
Do góry