reklama
malaga
Fanka BB :)
Agutek pisze:malaga jak tam przetrwalas caly dzien w pracy??
Ja czekam na @....cos czuje, ze bedzie miala opoznienie, a ja tak nie chce - mam teraz zjazd. Nie chce znowu sie meczyc
Przetrwałam jakoś 10 godzin, potem ponad 5 przed kompem - "praca domowa" : Położyłam się spać padnięta i o 5 pobudka :
Dziś się położę wcześniej - mam nadzieję
Agutku - jak się "wystaraliście", to może nie będzie tak źle i na zjeździe nie będziesz mieć @ :laugh:
Elżbietka
mother of two sons&angel
Agutku, a może...................................................................to fasolka??
A
Agnezzz
Gość
Hihi dziewczyny podziwiam wasza wiare w cuda
Ale tak szczerze to bardzo watpie. No a poza tym, mimo ze byloby wszystko przyspieszone i cieszylibysmy sie, to jednak mielismy sie trzymac planu. Jeszcze 5 m-cy Byloby mi na pewno latwiej na studiach. Ale i tak my juz na to nie mamy wplywu
Czuje sie jednak jak na @. Cos czuje, ze jutro sie pojawi....
Ale tak szczerze to bardzo watpie. No a poza tym, mimo ze byloby wszystko przyspieszone i cieszylibysmy sie, to jednak mielismy sie trzymac planu. Jeszcze 5 m-cy Byloby mi na pewno latwiej na studiach. Ale i tak my juz na to nie mamy wplywu
Czuje sie jednak jak na @. Cos czuje, ze jutro sie pojawi....
A
Agnezzz
Gość
Nadal cisza....przed burza
A
Agnezzz
Gość
Spokojnie Daje sobie na przyjscie @ jeszcze kilka dni. W ostatnim polroczu najdluzszy cykl wynoscil 34 dni, wiec prawdopodbnie teraz jest powtorka z rozrywki Mysle, ze zjazd bedzie idealnym przywolaczem @. Zreszta jak zawsze
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
ojojoj, gorąco tu sie robi!!
Podziel się: