reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Agutek pisze:
hmm..a my z mezem dzisiaj zaszalelismy ;) co prawda to nie plodne dni, no ale wszystko sie moze zdarzyc hahaha ;D ;D

Szalej, szalej Agutek - jak sobie poczytałam o wieloowulacyjnych cyklach to mi się miło zrobiło ;) A opcja owu podczas @ też jest ciekawa ;) Ale byłaby niespodzianka, gdybyś teraz zmieniała suwaczek :laugh:

Esia pisze:
Szalej, szalej Agutek - jak sobie poczytałam o wieloowulacyjnych cyklach to mi się miło zrobiło ;) A opcja owu podczas @ też jest ciekawa ;) Ale byłaby niespodzianka, gdybyś teraz zmieniała suwaczek :laugh:

Hihi, no wpadziocha na calego by byla. Szczerze mowiac na nic nie licze, bo nastawilam sie, ze w maju zaczynamy akcje "dzidzius" , niemniej jednak cieszylabym sie bardzo ;)

Też się nastawiłam na czerwiec, ale nic bym nie miała przeciwko wpadce :D Tylko mój mąż strasznie się teraz pilnuje i raczej nie ma szans ;) Musiałabym gumki dziurawić, a takiego działania nie popieram - choć to byłaby właśnie wpadka kontrolowana ;D ;D ;D

reklama
alek pisze:
oj ci faceci... ::)

No nie?? ;D

Ja mam nadzieję, że te pół roku (ponad) zleci szybko i w międzyczasie wszystko nam się poukłada jak należy - skończę studia podyplomowe, może dostanę jakąś "lepszą" umowę od tej na zastęstwo ::) I w końcu postaramy się o dzidziusia :)

Do góry