reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
wiesz co , ja jeszcze się w tym wszystkim nie orientuję dobrze. Wieczorem odbiore te badania . Wiem, ze są dobre bo umówiłam sie na telefon w klinice. Ale to chyba ta cała beta. Właśnie wydrukowałam 50 stron na temat ciąży i pierwszych tygodni... niektóre artykuły są twoje....
Zaraz zaczynam lekturę , więc może będę mądrzejsza jutro.

Dobrze.
Pozdrawiam i uciekam ( bo siedzę w pracy i korzystając z nieobecności podglądaczy-mogę sobie pomailować na tym forum....).

cześć dziewuszki :)
pochwalcie się, czy po tej nocy przybędzie zafasolkowanych ?:>

ja zamiast sie przytulac znow przeplakalam pol nocy.. ehh ale czuje ze @ blisko ( :( ) wiec PSM mija..

Elżbietko,

Mam wyniki. HCG beta 24148,0. Czy wg. nich można wywnioskowac ryzyko poronienia? Żyję w strachu , bo mam plamienie. Cały dzień nic (mam pracę siedzącą), wracam do domu i plamienie. Kładę się od razu jak wejdę do domu i nie wstaję. Plamienie jest od tygodnia, ale nie co dzień. Przez tydzień zabarwiony lekko śluz a 4 razy miałam normalne plamienie....Nie wiem jak wytrzymam do poniedziałku - bo wtedy mam wizytę u ginekologa....i się okaże co dalej.... Jak będę miała krwotok mam jechac do szpitala - a może już teraz pojechać? Co robić? :(

PS. A tak wogóle czy na tym forum mogę pisac o takich rzeczach? Moze lepiej dziewczyn nie straszyć?

Kamila dzwoń do lekarza!! Niech Ci zaradzi!! A jak nie to do szpitala....trzymam kciuki będzie dobrze!!!

Kamilala nie czekaj do poniedzialku .. dzown juz teraz .. Madziujka ma racja :) ... daj znac co i jak .. buzka :-*

Madziujka
zadzwoniłam, ale do innego niż ten który stwierdził ciążę.... Doktorka bardziej się przejeła niż ta poprzednia i powiedziala, że raczej od razu do szpitala, ale najpierw przyjmie mnie dziś i zbada.

reklama
Do góry