reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Będzie fasolka, będzie w końcu :D
Witajcie dziewczyny :D Wracam do Was jak bumerang ;)
I codziennie sprawdzam listę ciężarówek :D
Wszystkim zaciążonym GRATULUJĘ, a tym, które się nadal starają, życzę POWODZENIA :D 3mam kciuki za Was dziewczyny :D
Pozdrawiam serdecznie :) :-*

Witaj Agnezzz :D
Czekam z utęsknieniem na "wakacje" :D Zmęczona już jestem... Ale świadomość, że od 1 lipca - bezrobocie - trochę mnie dołuje :( Nie wiem, co dalej, jakoś nie zanosi się na powrót do tego samego przedszkola, w szkołach pracy dla biologa nie ma, a studia trzeba by kontynuować... Trochę mnie to wszystko przeraża, ale staram się nie myśleć na zapas :) Postanowiłam odpocząć tego lata :D
No i intensywnie myślę o szczepieniu przeciw WZW B... Na razie tylko myślę, ale w lipcu chcę wziąść już pierwszą dawkę :) Zobaczymy :)

ojej, tak ciężko z pracą? Kurcze przykro mi, może jednak coś się uda....

A ja oczywiście nadal namawiam CIe na szczepienie, im szybciej tym lepiej, a nie będziesz musiała odkładać decyzji o dziecku tlyko z tego powodu.

Mnie coraz bardziej korci ten październik...ale nie wiem, muszę zobaczyć jak będzie wyglądać ten nowy rok na studiach.

Ja mam studia podyplomowe do maja 2006 :) Luzik :D Co drugi weekend zajęty, więc to nie byłoby problemem :) Ale cena tych studiów wyklucza starania o dzidziusia... No i niepewna sytuacja co do mojej pracy... Na razie jestem nastawiona na rozpoczęcie starań wiosną - latem 2006 roku :) Chciałabym, żeby się dzidziuś urodził na początku roku 2007 :D
Zobaczymy, czy życie zmieni nasze plany...

No tak życie rózne figle płata...
My też mamy plany, ale jak wyskczy inaczej, no cóż wszystkiego nie da rady zaplanować. Zobaczy się.
Jednak dzidzi potrzebuję już coraz bardziej...

To tak samo jak ja :)
Ale już mi troszkę przeszło po tym, jak czekałam, żeby się @ nie pojawiła (to było w kwietniu). Od tej "wpadki" ciągle myślałam o tym, że teraz nie możemy, dołowałam się strasznie.. Teraz jest dużo lepiej :) Ale coraz bardziej pragnę... Tylko już "na spokojnie" ;)

reklama
A widzisz..a mnie właśnie zaczyna coraz mocniej targać, że już...
Zauważyłam, że przede wszystkim łapie mnie na płodne dni...własnie mi się zbliżają i mnie dół łapie i wielkie pragnienie...

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry