reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
niema wpadeczki niema dzidzi niema bety...o.1 :( no nic trudno ..choc gin powiedziala ze moze taki org ale wole juz nieryzykowac juz w to niewierze daje spokoj mierze dalej bo kazala mi mierzyc temp ale koniec nastawiania nie wierze ze dzidzia jest :(

Wikuś nie smuć się już....albo przetransportuj trochę smutku też do mnie... :)

malaga ja również trzymam mocno kciukasy... ;D ;D ;D

Co do Lost'a to dalej jestem na etapie ściągania..:) Bo chce najpierw całą serię pierwszą sobie ściągnąć i dopiero zacząć oglądać...bo potem czekanie na kolejny odcinek doprowadziłoby mnie do szału... ::)

Dziękuję Wam :D :D :D

Na razie jest dobrze :) Zobaczymy :)

Wiki - przykro mi... Trzymam kciuki, żeby się udało następnym razem..

Miłego dnia!!!!

reklama
Do góry