reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki

reklama
Zahri zgadzam się, byłam bardzo zadowolona z Jedo (jako wózka głębokiego, bo spacerówka średnio przypadła mi do gustu).

Jak dla mnie wózek powinien mieć głęboką, nie za krótką gondolę i pompowane koła.

O Tutku można trochę znaleźć na forach i w rankingach. Jak coś wyszperam to podrzucę :) Ja się właśnie boję o tą długość gondoli... 76 wydaje mi się ok ale widziałam gdzieś tez 90 a to już różnica. Jak myślicie, ile powinna mieć? Koła pompowane jak najbardziej chociaż się dziurawią podobno. Widziałam też piankowe puste w środku, które niby też fajnie amortyzują.

Wozki pod gondole maja dobre resory i gondole czesto maja dodatkowa amortyzacje co jest waznae zeby redukowac drgania dla kregoslupa noworodków.

A poza tym wozki ktore maja gondole zazwyczaj maja mozliwosc wiecia fotelika samochodowego co jest mega ulatwieniem jak dzidziol zasnie w aucie..

asiaf dzieki za podpowiedzi! ten wozek co wstawilam podobno (z internetowych opinii) dobrze amortyzuje i mozna do niego wpiac fotelik, wiec z tym nie byloby problemu. mozna do niego dokupic gondole, ale zastanawiam sie czy jest sens.

Fajny ten wuzek, ja mam tej firmy taka wieksza spacerowke i sobie chwale, ma slaba budke ale ten ma wieksza, jeszcze ciezko sie nim jeździ tylko na przednich kolach jak np zjeżdżasz z krawężnika. Pytanie tylko na ile prosto wypina sie ta spacerowke zeby wpiac fotelik, ale jak bes problemu to super. Trzeba by go w sklepie zobaczyć.

reklama
Jakoś sobie nie wyobrażam wsadzić takiego malucha do spacerówki nawet rozłożonej na płasko. Może to moja schiza ale gondolka jakoś mi bezpieczniej wygląda, głębiej, sztywniej i solidniej. Ale mogę się mylić :)

Do góry