Anieczka
Zaangażowana w BB
To ja napisze kilka słów o swoim wózku. Wybierałam pomiędzy X-landerem, Deltimem a Implastem. I w ostateczności zdecydowałam się na Implast Bolder 4. Moim zdaniem jest rewelacyjny. Łatwo się prowadzi, jest zwrotny, ma duże pompowane koła i dodatkową amortyzację tak, że dzieckiem prawie wogóle nie telepie na wybojach. Dużą zaletą jest szeroka i długa gondola. Moja Emi jest dość duża jak na swój wiek a jeszcze jeździ w gondoli i mam nadzieję,że przynajmniej jeszcze przez 2-3 miesiące się w niej zmieści. Co do spacerówki to jeszcze nie korzystałam z niej ale też wydaje się wporządku.
Jedyną wadą jest waga wózka - jest ciężki i nieporęczny, więc jeżeli ktoś mieszka w bloku bez windy i wózkowni to nie polecam.
No i jest jeszcze fotelik dopinany do stelaża. Na początku wydawało mi się że dziecku jest w nim niewygodnie. Pozycja była prawie siedząca i miałam wrażenie że noworodek nie powinien jeździć w takim foteliku. Teraz kiedy Emilia siada fotelik jest lepszy. Fajne jest to, że można go wpiąć w stelaż. Przydatne zwłaszcza jak jadę na zakupy. Fotelika używam też w domu jako leżaczka.
Jedyną wadą jest waga wózka - jest ciężki i nieporęczny, więc jeżeli ktoś mieszka w bloku bez windy i wózkowni to nie polecam.
No i jest jeszcze fotelik dopinany do stelaża. Na początku wydawało mi się że dziecku jest w nim niewygodnie. Pozycja była prawie siedząca i miałam wrażenie że noworodek nie powinien jeździć w takim foteliku. Teraz kiedy Emilia siada fotelik jest lepszy. Fajne jest to, że można go wpiąć w stelaż. Przydatne zwłaszcza jak jadę na zakupy. Fotelika używam też w domu jako leżaczka.