reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

Niestety ja chyba jednak nie kupie teraz wózka bo teście zaczęli robić fochy:zawstydzona/y::wściekła/y: (a zadeklarowali sie ze kupia wózek)... powiedzieli że wózek to się kupuje po prodzie :confused::baffled:
echhh Ci teściowie i rodzice, pełni uprzedzeń i dziwnych wierzeń w zabobony... mam nadzieję ,że się opamiętają i będziesz miała wózeczek zanim maleństwo przyjdzie na świat ,żeby potem nie biegać z wywalonym jęzorem w poszukiwaniu wózka ;)

ja ponawiam prośbę o opinie o wózkach Volant...chyba nikt nie miał do czynienia z ty wózkiem :-(
bardzo mi zalezy na jakiejkolwiek opinii bo nie wiem czy mam kupowac czy nie bo jak się tu okazuje nawet w Quinny są wady a to podobno takie super wózki...

reklama
My znaleźliśmy już wózek, który nam pasuje, ale pani w sklepie zwróciła mi uwagę na dziwna rzecz. a co tam, zacytuje ją Wam, bo mnie rozbawiła

Ja: A ile waży ten wózek? Bo niechce nosić zbyt ciękiego wózka
pani: Ale wózków się nie nosi, tylko się nimi jeździ
(mój mąż wybuchł smiechem i poszedl oglądać nosidełka)
Ja: ale ja wiem o tym, mnie tylko chodziło o wnoszenie go na drugie piętro czy do autobusu!
Pani: ups.. nie zroumiałam

i moje pytanie, ile waży taki przecietny wózek? i chodzi mi o wózek wielofunkcyjny. A przy okazji drugie, jakie wózki z tych "lżejszych" polecicie?

a my chcieliśmy Tako FastRider, ale czy 14 kg to dużo?

My znaleźliśmy już wózek, który nam pasuje, ale pani w sklepie zwróciła mi uwagę na dziwna rzecz. a co tam, zacytuje ją Wam, bo mnie rozbawiła

Ja: A ile waży ten wózek? Bo niechce nosić zbyt ciękiego wózka
pani: Ale wózków się nie nosi, tylko się nimi jeździ
(mój mąż wybuchł smiechem i poszedl oglądać nosidełka)
Ja: ale ja wiem o tym, mnie tylko chodziło o wnoszenie go na drugie piętro czy do autobusu!
Pani: ups.. nie zroumiałam

i moje pytanie, ile waży taki przecietny wózek? i chodzi mi o wózek wielofunkcyjny. A przy okazji drugie, jakie wózki z tych "lżejszych" polecicie?

a my chcieliśmy Tako FastRider, ale czy 14 kg to dużo?
He he! Dobre!:-D
Ja też chciałabym jak najlżejszy wózek ale wydaje mi sie że te 14 kg to standard...

My też zdecydowaliśmy się na ten wózek Tako FR (naszczęście mieszkam na parterze). ale wydaje mi się że on chyba ma wagę 21 kg, tak więc trochę waży. Rozpatrywałam jeszcze kwestię tako jumpera ale FR przeważył jeśli chodzi o funkcjonalność (większy kosz, przekładana rączka)

Kurcze, my dziś oglądaliśmy wózki i jest sporo wyprzedaży... W zasadzie chcieliśmy już kupić w nastepnym tygodniu wózek x landera xa bo w sklepach faktycznie straszą że za miesiąc będą droższe... Mam tylko mętlik w głowie o tym co napisałyście że gondola niby ma być z 2008 roku a jest starsza...
Powiem Wam szczerze że nie mam pojęcia jak to rozpoznać... Piszecie że stara ma szary materiał w środku ale ja chyba nie widziałam gondoli z innym materiałem w środku :confused: No i w tej z 2008 roku jest logo na wierzchu czy nie??
Aneteczka, nie wiem jak rozpoznałaś że to stara gondola, czuje sie zagubiona :sorry2: a widziałaś gdzies fotkę gondoli z 2008??

Wkleje Ci fotkę z gondolą z 2008r.

Ta z 2008tr. gondolka tez ma szarą wyściułke ale w logo X lander

Tylko że na tej fotce nie za bardzo widać na wyściułce logo x lander ale jak bedziesz widziała na żywo to napewno dostrzeżesz różnice:):):)

jeszce podstawowa różnica na przykryciu gondoli w starych tzn 2007 jest logo w okolicach bużki dziecka, w tych z 2008r. logo jest dużo wieksze i tak w okolicach nóżek. Jak porównasz te dwie fotki ( gondole z 2007 i 2008r. ) które wkleiłam napewno sobie poradzisz przy odróżnieniu starej gondolki, od nowej:-)

ankzoc- ja kupiłam na razie tylko gondolke i spacerówkę nad fotelikiem będe sie zastanawiać póżniej, bo słyszałam że maxi cosi są bezpieczniejsze od x carów ale jeszcze musze troche zjeść ten temat.

katarzynka83-ja kupiłam w sie. Przez internet jakoś sie bałam. Wiem ze x landerki przez internet sa tańsze, ale na niektórych aukcjach widziałam jeszcze starsze modele niż 2008 i było napisane ze niby jest to model z 2008r.Poza tym jednak troszke kasy x landerki kosztują, wiec sie bałam. Ja dałam 1199zł-bo była promocja celem wyzbycia sie towaryu zeszłorocznego. W innym sklepie widziałam ten sam za prawie 1500zł. Pani w sklepie mówiłaze kolekcja 2009r. ma być droższa nawet w okolicach 1800zł, wejdą też ponoć jakieś nowe kolory, wózek jako taki ma sie ponoć nie zmienić.
Nie wiem czy trzeba tak na poważnie rady sprzedawcy słuchać wiadomo ich zadaniem jest wciśniecie towaru. Zdecydowałam sie bo była atrakcyjna cena, wózek fajny, a kolor nie ma dla mnie dużego znaczenia.

Kochana mam pytanko, mogłabys mi napisac ile ma długości ta nowa gondolka, bo one sa dłuższe niz te stare gondole i tak mnie ciekawi! Będę wdzięczna!

a tak wyglada z 2007 roku gondolka
532643321_1

reklama
Do góry