reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki

reklama
Kamila1982, ja mam Cameleona 3 i jak już sto razy pisałam POLECAM!!!!!! Cameleon 2 też na pewno jest super, a ten wygląda na mega zadbany. To są wózki niezniszczalne ;)

Kamila1983, ja nie słyszałam o tej firmie.

Kamila podpisuję sie pod słowani Annitess, Bugaboo jest bardzo fajny,
myslę ze to jest dobra cena bo masz fotelik i do tego ten nowszy model Pebble

kamila1983 nie znam tego wózka

Kasik ja bym chciała ten granatowy ale zobaczymy jak to wyjdzie. No i jeszcze chciałabym gondole zobaczyć na żywo, najchętniej obie. Mam nadzieje, że nie będą za małe.

My kupujemy spacerówke 0+ nie ze względów finansowych a zdroworozsądkowych, już z pierwsza mieliśmy 3w1 i się wyleczyliśmy.

Zastanawiamy się nad maclarenem xrl lub bugaboo bee. Zobaczymy podumamy.

Jak bym miała 3w 1 kupic to byłby quinny moodd, ale nie wyleczyliśmy się. Tak jak z maxi cosi mura momentalnie mnie mąż uleczył, argument- waga. Ja drobna wózek tyle kg i jeszcze dzidzia + siostra, nieeee

Bede sie starała w ten weekend tam podjechać i jesli nam sie spodoba to bierzemy. Dzieki dziewczyny !

Mam jeszcze takie pytanie - co sądzicie o wożeniu takiego malucha w tym samochodowym foteliku zamiast w gondoli (?) jak ide np na 2h max spacer? Jak to jest z tym leżeniem na płasko u takiego malucha?

Kamila,

Ja na każde zakupy woziłam Jagode w foteliku i na krótkie spacery tez chociażby dlatego, że mała zwyczajnie za gondola nie przepadala. Ale mimo wszystko nie trzymałabym dziecka dłużej w foteliku niż te 2-3h dziennie, a na wyjście kolo domu i wogole to lepiej w gondoli.

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Bede sie starała w ten weekend tam podjechać i jesli nam sie spodoba to bierzemy. Dzieki dziewczyny !

Mam jeszcze takie pytanie - co sądzicie o wożeniu takiego malucha w tym samochodowym foteliku zamiast w gondoli (?) jak ide np na 2h max spacer? Jak to jest z tym leżeniem na płasko u takiego malucha?

Na zakupy ok, byle nie długo. Ale jak masz zamiar wyjść na spacer zima z fotelikiem to wg mnie bardzo.

Kamila,

Ja na każde zakupy woziłam Jagode w foteliku i na krótkie spacery tez chociażby dlatego, że mała zwyczajnie za gondola nie przepadala. Ale mimo wszystko nie trzymałabym dziecka dłużej w foteliku niż te 2-3h dziennie, a na wyjście kolo domu i wogole to lepiej w gondoli.

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

No moje wyjscie kolo domu laczy sie z uzyciem samochodu - stad ten pomysl.

Na zakupy ok, byle nie długo. Ale jak masz zamiar wyjść na spacer zima z fotelikiem to wg mnie bardzo.

Tzn chyba nie bardzo chcialas napisac?

reklama
No moje wyjscie kolo domu laczy sie z uzyciem samochodu - stad ten pomysl.

Tzn chyba nie bardzo chcialas napisac?

Dokładnie :tak:chciałam napisać, że nie bardzo. Chodzi Ci o to, że np. jedziesz autem do pobliskiego parku, wyciągasz dziecko i spacerujecie? Myślę, że to nie problem, ale ja bym za często tak nie jeździła. Myślę, że wszystko wyjdzie "w praniu".

Do góry