reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

Kasiek-sliczny wozek, a juz wyprobwany?
Doxa masz racje, ze musze go jeszcze raz obejrzec, ale obawiam sie, ze zaden wozek na ji moge sobie pozwolic nie zadowoli mnie w pelni. jak kupowlam Deltima to wydawlo mi sie, ze dokonalam dobrgo wyboru -dzisiaj, po tej zimie gdzie nameczyalm sie znim okropnie mam go szczerze dosc i nie moge sie doczekac az Zuzia przesiadzie sie w cos innego, tylkow co? i kiedy? A co DOxa nie podoblo ci sie w materialch poza kolrem, bo to akurat mi nie przeszkadza, ten braz jest dla mnie zuplenie OK

reklama
Ida, wózeczka nie wypróbuję dopóki śnieg nie stopnieje i nie zrobi się ciepło.Jeżdzimy sobie Hauckiem i nie zrezygnujemy z niego zupełnie.
Masz rację Magdusiek, za wczasu trzeba się rozglądać.Ja też mam fotelik do 13 kg-jeden Deltima a drugi chicco ( u nas wszystko po dwa ;D).Deltim jest leżący i taki bardzo akuratny a chicco siedzącyi nam posłuży jeszcze trochę (jest wyższy).

Ida ten wózek jest naprawdę fajny, Syla już prawie się na niego zdecydowała, miał wszystko co czego szukała :) Tylko ta budka zachaczająca o rączkę ::)

A jeśli chodzi o materiał ... jak weźmiesz brąz to oki, Syla rozpatrywała błękit, a materiał jest bawełniany, taki płócienny i myślę że wszystko by było na nim widać!

Magdusiek dzwoniłaś do Calineczki? Bo ja nawet tam byłam ;)

Katalogi widziałam, niestety na żywo jeszcze nie mają :(

Kolor Małgosi, czyli Sport 12 - wycofany, ale został na 2006 Sport 14 i wprowadzili nowy kolor pod inną nazwą ... ale na zdjęciu bardzo podobny do Małgosinego ;)

Ida mi on poważnie bardzo się podoba, dzisiaj nawet jeszcze raz oglądaliśmy z małżem w kompie. Tyle że mi się spodobał błękitny a jak pisze Doxa, wszystko byłoby na nim widać i materiał raczej ciężki do prania.

Ten kolorek miał 100% ładniejszy niż ma Mutsy i dlatego Mutsy trochę traci w moich oczach :)

Ja szukałam "miękkiego" wózka z dużymi kołami i ten taki jest. Ma lekko skrętną przednią oś, której się nie blokuje. Skrętność jest tak minimalna że nie wydaje mi się aby to przeszkadzało (tzn brak blokady).

Głównym minusem (dla mnie) było to że budki nie można położyć razem z siedziskiem. Andrzej dziś powiedział że jak dla niego to nie problem bo jak chcę np jechać do sklepu i wiem że mała może spać to po prostu zdejmuję budkę i koniec. Dla mnie to nie bardzo przekonujące.
W sklepie ze sprzedawcą nawet złożyliśmy tę budkę (na siłę) ale taki manewr rysuje rączkę.

Najlepiej to obejrzeć go.

Syla, Doxa dlaczego chcecie kupić wózek mutsy i o jaki model chodzi? Mi też się ten wózek podoba, ale jest chyba bardzo ciężki. Napiszcie na co zwracałyscie uwagę. Ja ostatnio zastanawim się na bebe confortek High Trek - bardzo lubię trójkołówki.

Jazz ja akurat wprost przeciwnie, nie przypadły mi do gustu trzykołowce. A high treka widziałam dzisiaj, co prawda maluszek jechał w foteliku, ale na na tym stelażu, prezentował się naprawdę fajnie!

A jeśli chodzi o Mutsy to dla mnie waga ma małe znaczenie, mieszkam w domku, pod lasem ... dlatego porzebuję wózka z dużymi pompowanymi kołami. Mutsy wizualnie bardzo mi się podoba. Poza tym chyba ma najlepszy system składania stelaża no i ta skrętna tylna oś - rewelacja!

dzięki za odpowiedz Doxa - no tak ja mieszkasz w domu pod lasem (boże moje marzenie) to rzeczywiście waga nie ma znaczenia a właściwie im cięższy tym lepszy na spacery po lesie. Mutsy podoba mi się ale nie pewnie do bagażnika by mi się nie zmieścił.

reklama
jazz,
mutsy waży 11,5 kg, to jedna z lżejszych w takich masywnych wózkach, a nasza anna ma i do tico wkłada i mówi, że bez kłopotu

Do góry