reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

W końcu i ja pokażę swój wózek. :) Jego wady to :
- utrudniony dostęp do kosza, tylko przy podniesionym oparciu, czyli jak na razie brak dostępu wogóle.
- żeby naciągnąć do końca pokrowiec, trzeba przekłądać rączkę
- brak pasów w przyszłej spacerówce - nad czym najbardziej ubolewam - chociaż mój ślubny twierdzi, że niepotrzebne.

Pozatym jestem z niego zadowolona dobrze się prowadzi, ma duże koła, dobre resory, co na takich trasach jak tu, wiecznie zasypanych sniegiem jest niezwykle ważne.
A tak pozatym to dzisiaj odkryłam, że ma pompowane koła. No chyba ma, bo wentylki wystają ;D

w13ts.jpg

w29hr.jpg

reklama
uprzejmie donoszę, że gondola mutsy składa się ZUPOEŁNIE NA PŁASKO!!
Doszliśmy do tego po zdemontowaniu jej na stałe i zamknięciu (na stałe) w kartonie :(

malgosia_76 ja to przetestowałam ale na codzień mało wygodne, jednak do przechowania super sprawa. Jaś już jeździ w spacerówce?

Jaś jeździ w spacerówce i nasz terminator przestał spać na spacerach. w wózku na półsiedząco i tylko główką kręci na lewo, na prawo i nie da się wyciągnąć. byle do wiosny

Małgosiu,

Dzwoniłam do pana Adama i powiedział że nowa kolekcja przyjedzie za ok. 15 dni, czyli w połowie marca. To co otrzymali to stara kolekcja, która już była sprzedana i na dodatek katalogi będą w przyszłym tygodniu. :(
Coś jeszcze po drodze przyjedzie ale też ze starszych modeli.

Kurczę wcześniej wróce do pracy niż kupię ten wózek :)

po tym co mowilyscie to ja sie obawiam, ze "nastepna dostawa" to bedzie po swietach... i pewnie tez tylko obiecana...

reklama
Do góry