reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

zakladajac, ze tu jeszcze zajrze, dzisiaj albo jutro na pewno powiedzcie mi na jakim etapie jestescie z wozkami Doxus i Sylus
??
Malgosia a do Ciebie to tak: Ty madz Urbana - tak? powiedz nie wkurzalo Cie to, ze gondolka tak sie chybocze :( bo ja sie zastanawiam nad tym wozkiem i tak pomaslalam, ze moze kiedys dokupilabym gondolke jak sie cos malego pokarze na swiecie ;)
poogladalismy dzisiaj duzo....uffff :)

reklama
Orzech,
ale ona specjalnie tak. buja dzieciak sie uspokaja. taki kołyskowy system. na bezpieczństwo nie ma wpływu.
Po stoku jezdziłam, po koleinach i nic się nie działo.
mam urbana.
Doxa bedzie mieć urbana.
Syla bedzie mieć urbana.
a Orzech?

nie, ja nie jestem w ciazy Teddy porozkoszuje sie jeszcze malenstwem a jak juz podrosnie to wtedy powtorka przyjemnosci :)

Orzech nie bedzie mic Urbana.....ta os skretna w ogole mi nie odpowiada, za to wiem na pewno, ze chce 3 kolka...albo 4 ale ulozone jak 3, czyli 2 przednie centralnie i obracane.....czy tam jak to sie mowi po naszemu ;)
Orzech chce tego 3 Ridera i wlasnie chcialam zapytac co moze byc w nim zlego, poza tym, ze przy podniesieniu go do gory za uchwyt....czyli przy podniesieniu tylnych kolek- jest niej stabilny.

Doxa tak mówi.
ja miałam trójkołowca i bardzo miło go wspominam i niestabilności niezauważyłam. może dlatego, że po pijaku nie jeździłam.

Małgoś widocznie Orzech sama zauwazyła mniejszą stabilność!

Orzeszku u mnie akurat odwrotnie - nie mam problemów tylną skrętna osią, natomiast z jednym przednim skrętnym kółkiem tak :laugh:
A jakie minusy ... hmm nie wiem, może mały kosz na zakupy? A siedzisko można montować w obu kierunkach?

Doxa -maly jest kosz na zakupy, ale mozna miec ten plecaczek, on jest wielki, mnie sie on strasznie podoba :)

nie sprawdzilismy tylko jak zciagaja sie kolka, faktycznie tak latwo jak o nich pisza??

tej niestabilnosci nawet sama nie zauwazylam, ale poprosilam pania, zeby powiedziala mi jakie sa wady....ale nie sprawdzilam jeszcze tego na Mutsie.....wtedy ogladalam jeszcze Quini a on mial tylko jedno kolko z przodu.
teraz jestem na tyle zafascynowana, ze zamawialabym go bez ogladania.

Orzech kółka zdejmujesz jedną ręką - każde osobno, ale naprawdę zajmuje to sekundę :)  A to podwójne kółko z przodu może rzeczywiście być lepsze od pojedynczego - większa stabilność...

reklama
Do góry