reklama
*syla*
kobieta pracująca...
no to chyba trzeba zaczekać na wystawę w sklepie żeby obmacać
magdusiek
Październikowa Mama 2005
*syla* pisze:no to chyba trzeba zaczekać na wystawę w sklepie żeby obmacać
zaczekajcie, zaczekajcie, zima nadejdzie, a Wy dalej bedziecie ogladac
Ale wiecie co? bedziecie mialy najbardziej wypasione wozki i bedzierie o nich wszystko wiedzialy, niedlugo mutsy Was zatrudni jako ekspertki
*syla*
kobieta pracująca...
Mi trochę się nie chce wierzyć co tam mogli poprawić. Cała konstrukcja musiałaby być zmieniona.
No a gdzie się mieści Calineczka?
Oj Teddy, bo po niej rozpoznajemy która to wersja. ...a ja i tak nic nie wiem :laugh:
poza tym przecież z ruską to nie wypadajetsja jeździć.
No a gdzie się mieści Calineczka?
Oj Teddy, bo po niej rozpoznajemy która to wersja. ...a ja i tak nic nie wiem :laugh:
poza tym przecież z ruską to nie wypadajetsja jeździć.
malgosia_76
Fanka BB :)
Syla,
nic nie chce mówić, ale Pan ze świta dziecka w maliny Cię wpuszcza.
Modek został poprawiony po zatrzymaniu produkcji. Czyli 31 lipca, bo od 1 września ubiegłego roku ruszyła nowa.
Flaga amerykańska to wcale nie nowość, bo na niektórych wózkach występuje od dwóch lat.
Nowy kolor to ten który w drugim poście z calineczki pokazała Doxa. Mój kolor też należy do gamy nowych (wszystki wyświecone, śliskie) czyli groszkowy, biały, błękitny, mój, srebrny. Temat flagi te kwestia przypadku.
Nowe jest to, że rączka która do lipca była gumowa jak w rowerach (taka gąbczasat i często się rwała) teraz jest z pięknej, pachnącej dość intensywnie skóry.
Moje siedzisko nie ma tak mocno wyczuwalnej końcówki, ale sądzę, że to albo kwestia tamtego modelu, albo nie wysiedzenia mojego. Puchate jeszcze bardzo jest.
nic nie chce mówić, ale Pan ze świta dziecka w maliny Cię wpuszcza.
Modek został poprawiony po zatrzymaniu produkcji. Czyli 31 lipca, bo od 1 września ubiegłego roku ruszyła nowa.
Flaga amerykańska to wcale nie nowość, bo na niektórych wózkach występuje od dwóch lat.
Nowy kolor to ten który w drugim poście z calineczki pokazała Doxa. Mój kolor też należy do gamy nowych (wszystki wyświecone, śliskie) czyli groszkowy, biały, błękitny, mój, srebrny. Temat flagi te kwestia przypadku.
Nowe jest to, że rączka która do lipca była gumowa jak w rowerach (taka gąbczasat i często się rwała) teraz jest z pięknej, pachnącej dość intensywnie skóry.
Moje siedzisko nie ma tak mocno wyczuwalnej końcówki, ale sądzę, że to albo kwestia tamtego modelu, albo nie wysiedzenia mojego. Puchate jeszcze bardzo jest.
reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
http://www.mutsy.com/
niestety nie wszystkie modele i kolory są dostępne, to info ze świata dziecka.
w calinecce pan powiedział, że ściągnie wszystko, ale okres oczekiwania może się wydłużyć. ja czekałam na moje siedzisko do spacerówki 4 miesiące
niestety nie wszystkie modele i kolory są dostępne, to info ze świata dziecka.
w calinecce pan powiedział, że ściągnie wszystko, ale okres oczekiwania może się wydłużyć. ja czekałam na moje siedzisko do spacerówki 4 miesiące
Podziel się: