reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

Masz rację Orzeszku mi też się wydaje, że moja Weronisia jest już taka duża. Zresztą Twoja Anusia też nie wygląda na małe dziecko. Dzieci tak szybko rosną że szok ja często oglądam zdjęcia Weronisi od jej pierwszego zdjęcia an świecie kiedy mieściła mi się w zagięciu łokcia i była taka malenka ai teraz jest dla mnie duża.

reklama
odkopuję stary wątek - już chyba tylko ja zostałam z wózkowym problemem :)

a więc byłam w Świecie Dziecka (koszmar - tam nie ma klimy :o) i oglądałąm bebecara Rversusa - wózek rzeczywiście ładny, ale: ciężki, waży około 15 kg, siedzisko jest za wysoko, maluch sam nie wejdzie i ogólnie siedzisko raczej wąskie - no i cena 1900 zł :( ale głównie przeszkadza mi jego waga - potrzebuję jednak lekkie wózka

i tak wybór chyba padnie (na 99%) na Peg Perego Pliko P3 - bardzo fajny, lekki (8kg) i chyba taki już do "końca" - w dodatku w ŚW jest na niego promocja - kosztuje 899zł - a kolor chyba taki :

http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_121_101&products_id=4368

albo

http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_121_101&products_id=4372

Magdusiek miałaś rację - siedzisko jest zdecydowanie za wysko - a wiem z doświadczenie, że maluch jak już chodzi to chętnie sam do wózka wsiada :)

a co myslisz o kolorze, który byś wybrała?

toffi jest taki jakis za ortalionowy jak dla mnie... :)

ja sie natomiast obslinilam jak zobaczylam ten zolto-szary... ;)

na żywo ten żółto-szary nie wyglada tak ładnie, jest raczej bury - za to mint prezentuje się nieźle - jak dla mnie - teraz oczywiscie będę pół roku kolor wybierać ::) - u mnie trudno z decyzją ...

reklama
Do góry