reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

reklama
rozwiazan jak rozwiazan... ale ma swietne to siedzisko...
duze, w pelni kryte boczne burty - zima obejdzie sie bez spowira, wysokie.... i ogolnie Olikowi bedzie dobrze... :)

to wszystko prawda ... i jeszcze ma moskitierę schowaną w budce, i 3 kieszenie w budce, i tylną część budki można latem odpiąć - zostanie tylko daszek pełniący rolę parasolki ... i okienko jest w daszku ... i rączka przekładana ... normalnie żyć, nie umierać :laugh:

Teddy, Vector ma małe koła no i Iga dość juz ma różów :laugh:

Teddy pisze:
moze i ladny, ale stanowczo za maly

-głębokość siedziska 43 cm (z podnozkiem)
-wysokość oparcia 42 cm
nigdzie nie było napisane że z podnózkiem ale dzięki za zwrócenie uwagi. Wysłałam maila z zapytaniem.
Dlaczego wysokość oparcia 42cm to mało? Ile mają inne wózki?

male kola???
nie zartuj sobie... ja go widzialam na zywo i wg mnie podwozie jest rewelacyjne...

42 to nie jest malo, jesli budka jest osadzona wyzej.... jesli wienczy siedzisko to jest lipa... za jakis czas Iga bedzie zawadzac glowa o bude...

a ja to się zastanawiam czy dla mnie to, że wózek nie jest duży jest przeszkodą, skoro on mi tylko na wypady jest potrzebny,a nie na codzienne spacery.

reklama
Do góry