reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
lindsay pisze:ale co mi tam - chce byc w klubie emmaljungi ! ;D
Witamy A swoją droga to w naszym wątku mały ten klub, na gazecie i dzieckoinfo chyba więcej było przynajmniej, bo oi ile na gazetę czasem wchodze to na nic inngo już mi czasu nie starcza.
jarrela pisze:Efunia to na @ na pewno.. ja dzisiaj miałam taki humor po wizycie teściowej.... chormony szaleją - żyć nie umierać ;D Ale te baby mają, całe życie się stresują i dołują. I nie becz... bo przyjadę i w dupę nakładę
oj, nie jarella, ja okres mam regularnie co 29 dni
ale to nie ten wątek
Doxa pisze:Lindsay to kiedy, kiedy?
mam nadzieje ze do swiat
Orzech
Fanka BB :)
to jestem w zbiorze wspolnym, teraz jezdzimy Emmaljunga a czekamy na Mutsika :laugh:
Ja szczerze mowiac moze i zostalabym przy emmaljundze, gdyma byla w lepszym stanie, Jak wiecie pozyczylam ja od znajomych ktorzy jezdzili nia prawie 3 lata. buda jest wspolna ze spacerowka i gondolka, i jest okropna. Wyblakla i pokrzywiona. i jak na pokrzywienie da sie cos zrobic to na wyplowialy material niestety nic
Ja szczerze mowiac moze i zostalabym przy emmaljundze, gdyma byla w lepszym stanie, Jak wiecie pozyczylam ja od znajomych ktorzy jezdzili nia prawie 3 lata. buda jest wspolna ze spacerowka i gondolka, i jest okropna. Wyblakla i pokrzywiona. i jak na pokrzywienie da sie cos zrobic to na wyplowialy material niestety nic
reklama
Podziel się: