reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

chyba masz racje Doxa. zawsze sie burzylismy z moim Michałem przeciwko takim rzeczom. ale teraz nie mamy wyjscia i tzreba kupowac. no bo taki drogi wozek to troche jak kaprys ;D
ale co mi tam - chce byc w klubie emmaljungi ! ;D

reklama
lindsay pisze:
ale co mi tam - chce byc w klubie emmaljungi ! ;D

Witamy :) A swoją droga to w naszym wątku mały ten klub, na gazecie i dzieckoinfo chyba więcej ;) było przynajmniej, bo oi ile na gazetę czasem wchodze to na nic inngo już mi czasu nie starcza.

jarrela pisze:
Efunia to na @ na pewno.. ja dzisiaj miałam taki humor po wizycie teściowej.... chormony szaleją - żyć nie umierać ;D Ale te baby mają, całe życie się stresują i dołują. I nie becz... bo przyjadę i w dupę nakładę ;)

oj, nie jarella, ja okres mam regularnie co 29 dni :)
ale to nie ten wątek :)

to jestem w zbiorze wspolnym, teraz jezdzimy Emmaljunga a czekamy na Mutsika :laugh:
Ja szczerze mowiac moze i zostalabym przy emmaljundze, gdyma byla w lepszym stanie, Jak wiecie pozyczylam ja od znajomych ktorzy jezdzili nia prawie 3 lata. buda jest wspolna ze spacerowka i gondolka, i jest okropna. Wyblakla i pokrzywiona. i jak na pokrzywienie da sie cos zrobic to na wyplowialy material niestety nic :(

reklama
Orzech,a jaki masz kolor? Tzn ten wyjściowy :)
Ja to sobie myślę, że jak pojeżdżę moim wózkiem to może póxniej dam go komuś w rodzinie - o ile jakieś dziecko się pojawi. No, chyba, że wykażę się kunsztem negocjacji ;)

Do góry