reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

reklama
bo to jest jak taki turecki jeans... "dekatyzy" pamietasz sprzed 15 lat???
no, to taki... tu lepiej widac ten kolor...

pegperegoplikop3completometrop.jpg

Doxa pisze:
Syla tak sobie myślę, Twój mąż odrzucił wszystkie kolory które widział, a tych 2 co się wahasz nie widział, ciekowe co powie jak zobaczy kupiony wózek ;)

no ja też się zastanawiam ;D no i co ja na to powiem to też mnie nurtuje. ;D

No mnie też dziwi czemu ten kolor nazywa się kaki bez h w środku. Może to zupełnie nowy światowy kolor, uhaha.

Małgoś, przecież wyraźnie widać że wózek Prezesa jest w kolorze jeansu. Nawet materiał chyba taki jeansowy. fajny, i ma uchwyt na butelkę jakby Prezesowi w ustach zaschło.

Teddy, nie mów bo nasze będą świecunce. No może Doxy mniej jeśli postawi na czerwony.
Bardzo proszę się już nie wypowiadać na temat wózków, chyba że chcecie abym dalej się zastanawiała i szukała co w wybranym kolorze nie tak. :laugh:

aaaa dzwoniłam do Pana Adama i pytałam o te dwa kolorki. Powiedział, że kaki czy khaki jest bardziej w krem ::) a oliwka bardziej w perłę niż w katalogu.

a Ty mi teraz mówisz, że szczęście że nie świecuncy ::) ;)

Syla... jak lubisz, to niech Ci sie swieci...

prawde powiedziawszy linia Mutsy jest taka, ze mu to pasuje...

ale ja juz nie chce nic swiecuncego i bron Boze sliskiego... nie, i koniec...

i juz o tym nie rozmawiajmy... ;)

ale taki wyswiecony ładny.
a prędzej Teddy w ustach zaschnie niż Prezesowi, jakiś małomówny, w przeciwieństwie do mamusi.
może po tausiu? ;)

reklama
mój też perłowy, dla cjłopaka, brylantynkę mu na włski machnę, co by do wozu pasował ;D
zdjęcia mojego "khaki" koloru wstawiłam Ci w galeryjce

Do góry