reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZKI, temat na czasie, rad udziela...EKSPERT!

kaki i olivka też ładne. Doxa, ale one w realu mocno inaczej wyglądają? Lepiej, gorzej, tzn bardziej intensywne? Mniej?

reklama
Magdusiek po prostu inaczej, nie ma jednej miary typu wszystkie kolory są jaśniejsze albo ciemniejsze, albo mniej czy bardziej intesywnie. W rzeczywistości np. gold jest miodowy, a na www bardziej pomarańczowy, ice blue na www prawie jest bez koloru, w rzeczywistości jasny błękit.

to chyba gorzej, bo gdyby wszystkie były bardziej lub mniej to przynajmnej wiadomo czego si ę spodziewać. A Ty cos obejrzałaś? Jakies decyzje czy jeszcze czekasz? W sumei wiosna ma przyjść póxno.... ;)

Magdusiek szczęśliwie aura nam sprzyja :laugh:
Nie wybrałam bo niewiele można zobaczyć w sklepach :( jeszcze trochę i zdecyduję się na czerwony - mój pierwszy wybór :laugh:

swoją droga to dziwne. widać, że te wózki mają wzięcie, a w sklepach mało... chociaż może boją sie, że te kolory takie inne, pewnie część by się nie zdecydowała. Ale z drugiej strony mnóstwo ludzi chce mieć inne i gdyby zobaczyli na żywca to by pokochali od pierwszego wejrzenia.

Masz rację! Ja dzisiaj widziałam i gondolę i spacerówkę w kolorze Steel. Gondola wyglądała pa-sku-dnie! Ale spacerówka całkiem nieźle się prezentowała!! Czyli podstawą jest zobaczenie na żywo wózka! No ale one są drogie, i sklep musi kupić aby mieć na stanie, więc niestety boją się brać dużo i w ryzykownych kolorach :(

no to mow.... rozjasniona kobieto...

a w ogole to kupcie sobie biale wozki i leccie do marketu budowlanego.... tam sa palety Duluxa z ponad tysiacem kolorow... na pewno cos wybierzecie.... ::)

reklama
hi, hi

No więc gold odpada bo Andrzejowi się nie podoba, jasny zielony też bo był w Calineczce plecak i też był dla męża be.

W ŚDz była jasna niebieska spacerówka ta, która na początku mi się podobała. Wygląda fajnie ale dla małża też be. Może i ma rację. Jak się dłużej przyjrzeć. Ma mnie już tak dość, że doszedł do wniosku, że gdyby zdjąć budkę i położyć kocyk na siedzisko to byłoby ok. ;D
No i tak jak wczoraj pisałam zostaje oliwkowy i kaki. Kaki mają dziś mieć ale gondolę. Choć kolorek można obejrzeć.

...a Doxa, tego steel już nie ma. Gondolka została, spacerówka sprzedana.

Zawsze już coś. Zostały do wyboru 2 kolorki :) a nie 10 ;)
Ta oliwka wygląda w katalogu fajnie. Andrzej mówi, że sądząc po różnicach pomiędzy katalogiem i realem to może być bardziej perłowa.

Jestem prawie gotowa zamówić.

aaaa i w Calineczce wisiał pokrowiec czerwony z jakiegoś innego wózka. Struktura materiału podobna do Mutsy. Andrzej powiedział, że czerwony może wyglądać fajnie.

Doxa, a Ty jak? Mi to się wydaje że Ty jednak na czerwony się zdecydujesz. :)

Do góry