reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki-spacerówki

Kiedy Twoje dziecko zaczęło jeździć w parasolce?

• <4 miesiące

Głosów: 4 10,3%
  • 4-6 miesięcy

Głosów: 5 12,8%
  • 6-9 miesięcy

Głosów: 9 23,1%
  • 9-12 miesięcy

Głosów: 5 12,8%
  • 12-18 miesięcy

Głosów: 12 30,8%
  • 18-24 miesiące

Głosów: 4 10,3%
  • >24 miesiące

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    39
reklama
My przszeszliśmy na spacerówkę tego typu miesiac temu. Jak już Maksio zaczął pewnie siedzieć. Czyli jakoś tak 2 miesiace po tym jak usiadł. Teraz kończy 11 miesięcy. Kupilismy Bebe Comfort Viva Plus i jestem bardzo zadowolona i Maksio też.

Ja do lekkiej spacerówki przesadziłam małego ze 2 tyg temu.Nie mam z tym problemu gdyz juz od co najmniej msca siedzi sztywno:tak:i tez mam kladzione oparcie

Hej!
Ja mam parasolkę chicco multiwayi moja Wiki jeździ w niej odkąd skończyła 9 miesięcy i jak na razie jesteśmy obie bardzo zadowolone:-)

Witam mam właśnie w planach kupić spacerówke, zastanawiam się nad 3-kołowym wóżkiem Hauck Jeep, jedni mi odradzają generalnie 3-kołowce inni zaś sobie chwalą, a jakie jest wasze zdanie na ten temat?Z góry dzięki za odpowiedź
pozdrawiam

Witaj
My mamy buggstera co prawda w sklepie go normalnym nie kupisz ( my kupowaliśmy przez internet)a jesli już to rzadko ale jestesmy z niego zadowolone, lekki, łatwo sie składa, rozkładana spacerówka, koszyk na zakupy i bardzo dobrze sie prowadzi,zwrotny a jesli nie chcesz aby był zwrotny usztywniasz przednie koło, kółka mozna odczepić więc i spakować do samochodu można ładnie. Łatwy w utrzymaniu czystości. Minusem jest że w budzie nie ma dziury aby widzieć dziecko no i jakby nie patrzeć cena też spora ale doszliśmy do wniosku ,że spacerówkę jak kupować to dobrą . Nie chce go aż tak chwalić ale nam naprawdę sie podoba a moja mała czuje sie w nim bardzo dobrze bo jest szeroka i obszerna. Jesli będziesz chciała podam ci link do sklepu tam jest też film od producenta gdzie mozna obejrzeć wózek na życzenie mogę zrobić ci zdjęcie i wysłać.
Pozdrawiam

reklama
My mamy 3 kolowca (quinny speedi) i jezdzi sie bardzo OK... czy beton czy piach czy las - idzie jak burza :)

Do góry