reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Mija moja Oliwka tez ma kurtke na zime z takimi rekawami. Uwazam ze jak zaloze Jej jeszcze te rekawiczki na sznureczkach to beda sie fajnie trzymaly. No i biore pod uwage to ze zima moze byc dosc ostra. A na teraz ma wlasnie kurteczke z krotszymi rekawkami ;-)

reklama
Mija moim zdaniem spokojnie wystarcza Pati te dwie kurteczki. Ale jezeli bardzo Ci zalezy na tamtej kurtce to ja kup bo jest ladna i niedroga ;-)

Mija,w sumie 3 kurtki,hm... Nie wiem,po co tyle. ;-) Ale zrobisz,jak uwazasz. :tak:
Rekawki zawsze mozna podwinac. ;-) A ta rozowa Zuzia ma na rozmiar 80cm i jest na nia super idealna. :tak: :-D Zuzia jest wieksza od Pati,wiec 86 moze na Twojej corci wisiec albo znowu beda dluzsze rekawki. ;-)
A te 2 kurtalki,Pati ma slicznusie! :tak:

Postanowiłam nie kupować.Przymierzałam jej dzis czapki które w tamtym roku były na anią za duże.Teraz okazały się za małe :szok::-Di trzeba kupić.:tak:

Mija my tez kupilismy w zeszlym roku czapki i byly za duze ale w tym roku sa dobre :tak: jednak i tak kupie nowe bo te nie pasuja kolorystycznie do kurteczki i kombinezonu :-p

Ja jutro popatrzę,mam przed sklepem kram z góralskim rzeczami i są też czapki.Nietylko góralskie.;-)Łatwiej mi będzie wymienić jak coś.

Ja tez musze cos kupic i to szybko bo chce miec dla Malej rekawiczki juz teraz bo jak idziemy na spacer to strasznie marzna Jej raczki :-( tylko takie materialowe narazie a pozniej na sanki to musi meic takie grube, nieprzemakalne :tak:

Ja narazie widziałam takie jakby z włoskiem(niepamiętam jak się nazywa ten materiał:sorry:)w kolorze kurtki ze spodniami nowych za 10 zł.:tak:Pewnie kupie bo niema żadnych.:no:Jak i mamusia.:no::-p

reklama
my na zimę mamy jeden kombninezon w całości i do tego kurteczka i ocieplane spodnie jak będzie nieco cieplej. A wczoraj kupiłam mega ocieplaną czapkę, rękawiczki i szaliczek.
Przemko rękawiczki nosi na spacerach już od kilku dni:tak:

Do góry