Mija moja Oliwka tez ma kurtke na zime z takimi rekawami. Uwazam ze jak zaloze Jej jeszcze te rekawiczki na sznureczkach to beda sie fajnie trzymaly. No i biore pod uwage to ze zima moze byc dosc ostra. A na teraz ma wlasnie kurteczke z krotszymi rekawkami ;-)
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mija,w sumie 3 kurtki,hm... Nie wiem,po co tyle. ;-) Ale zrobisz,jak uwazasz.
Rekawki zawsze mozna podwinac. ;-) A ta rozowa Zuzia ma na rozmiar 80cm i jest na nia super idealna. Zuzia jest wieksza od Pati,wiec 86 moze na Twojej corci wisiec albo znowu beda dluzsze rekawki. ;-)
A te 2 kurtalki,Pati ma slicznusie!
Rekawki zawsze mozna podwinac. ;-) A ta rozowa Zuzia ma na rozmiar 80cm i jest na nia super idealna. Zuzia jest wieksza od Pati,wiec 86 moze na Twojej corci wisiec albo znowu beda dluzsze rekawki. ;-)
A te 2 kurtalki,Pati ma slicznusie!
Ja tez musze cos kupic i to szybko bo chce miec dla Malej rekawiczki juz teraz bo jak idziemy na spacer to strasznie marzna Jej raczki :-( tylko takie materialowe narazie a pozniej na sanki to musi meic takie grube, nieprzemakalne
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
my na zimę mamy jeden kombninezon w całości i do tego kurteczka i ocieplane spodnie jak będzie nieco cieplej. A wczoraj kupiłam mega ocieplaną czapkę, rękawiczki i szaliczek.
Przemko rękawiczki nosi na spacerach już od kilku dni
Przemko rękawiczki nosi na spacerach już od kilku dni
Podziel się: