reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Agutko, Mamomarcela dziekuje za odpowiedzi:happy2: Teraz nie pozostaje mi juz nic jak czekac na dwie paczki z Nestle. Jedna z pudelkiem na zabawki, a druga z okazji roczku :-)

Obiecalam sobie,ze,jak tylko sprzedam wozek,to kupie Zuzi fotelik samochodowy. :tak: Stwierdzilam,ze jednak nowy fotelik jest dla mnie za duzym wydatkiem. :-( Szczegolnie,ze skorzystamy z niego raptem moze kilka razy,bo swojego auta nie posiadamy... :baffled:
Znalazlam fajniutki fotelik w komisie. :-D Do 18kg,ale mozna pozniej zapinac normalnymi pasami wieksze dzieciatko. :tak: :-) No i mozna dzidziulka polozyc,gdy temu sie przysnie. :-D :tak: I wczoraj juz go zakupilam. :-D :tak: Strasznie mi sie podoba,no i Zuzince,oczywiscie tez! :-D :tak: I to jest pierwszy prezent urodzinowy dla Mojej Coreczki od Mamuski (w rzeczywistosci ten szary kolor jest jasniejszy). :-D :cool2: :tak:

pict0010zq4.jpg

A tak wyglada bramka przymocowana u moich rodzicow i zrobiona przez mojego tate. :-p :tak:

pict0007ge5.jpg

A ja kupiłam Anielce taki jeździk:
Nowy Jeździk Chodzik ,Disney , KUBUŚ PUCHATEK (221183841) - Aukcje internetowe Allegro

tyle, że w Realu i zapłaciłam za niego 69 zł (oszczędziłam 42 zł licząc z przesyłką)! Czyli znów się okazało, że Allegro droższe - ostatnio mąż kupił Anieli fotelik do roweru za 300 zł a w decathlonie identyczny od ręki był za 270! A co do jeździka to zabawa jest przednia! Polecam (w realu jest teraz na nie promocja) :-)

Anielko fajowy ten jeździk taki kolorowy!
Maja ma coś podobnego odziedziczonego ale w rozcharpaganionym stanie na podwórku!
Mju a jaki to fotelik? my też myślimy nad jego kupnem!

DZIKIDZIK my kupiliśmy fotelik firmy hamaxx model siesta - bardzo polecam bo można go pochylać do pozycji do spania (co w naszym przypadku baaardzo sie przydaje bo Aniela po chwili na rowerze śpi :) )

Agutko, fajny fotelik i rzeczywiście jak ma być używany raz na jakiś czas to nie potrzebny nowy.
Mju, ja też kupiłam taki jeździk Filipowi i też w Realu.

reklama
Do góry