reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Agutko, Mamomarcela dziekuje za odpowiedzi:happy2: Teraz nie pozostaje mi juz nic jak czekac na dwie paczki z Nestle. Jedna z pudelkiem na zabawki, a druga z okazji roczku :-)

Obiecalam sobie,ze,jak tylko sprzedam wozek,to kupie Zuzi fotelik samochodowy. :tak: Stwierdzilam,ze jednak nowy fotelik jest dla mnie za duzym wydatkiem. :-( Szczegolnie,ze skorzystamy z niego raptem moze kilka razy,bo swojego auta nie posiadamy... :baffled:
Znalazlam fajniutki fotelik w komisie. :-D Do 18kg,ale mozna pozniej zapinac normalnymi pasami wieksze dzieciatko. :tak: :-) No i mozna dzidziulka polozyc,gdy temu sie przysnie. :-D :tak: I wczoraj juz go zakupilam. :-D :tak: Strasznie mi sie podoba,no i Zuzince,oczywiscie tez! :-D :tak: I to jest pierwszy prezent urodzinowy dla Mojej Coreczki od Mamuski (w rzeczywistosci ten szary kolor jest jasniejszy). :-D :cool2: :tak:

pict0010zq4.jpg

A tak wyglada bramka przymocowana u moich rodzicow i zrobiona przez mojego tate. :-p :tak:

pict0007ge5.jpg

A ja kupiłam Anielce taki jeździk:
Nowy Jeździk Chodzik ,Disney , KUBUŚ PUCHATEK (221183841) - Aukcje internetowe Allegro

tyle, że w Realu i zapłaciłam za niego 69 zł (oszczędziłam 42 zł licząc z przesyłką)! Czyli znów się okazało, że Allegro droższe - ostatnio mąż kupił Anieli fotelik do roweru za 300 zł a w decathlonie identyczny od ręki był za 270! A co do jeździka to zabawa jest przednia! Polecam (w realu jest teraz na nie promocja) :-)

Anielko fajowy ten jeździk taki kolorowy!
Maja ma coś podobnego odziedziczonego ale w rozcharpaganionym stanie na podwórku!
Mju a jaki to fotelik? my też myślimy nad jego kupnem!

DZIKIDZIK my kupiliśmy fotelik firmy hamaxx model siesta - bardzo polecam bo można go pochylać do pozycji do spania (co w naszym przypadku baaardzo sie przydaje bo Aniela po chwili na rowerze śpi :) )

Agutko, fajny fotelik i rzeczywiście jak ma być używany raz na jakiś czas to nie potrzebny nowy.
Mju, ja też kupiłam taki jeździk Filipowi i też w Realu.

reklama
Do góry