reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

ja teraz myślę, żeby kupić używany fotelik tak żebym mogła do stelaża od wózka podłączyć, bo dostałam ale firmy 4baby i go nie można pod Bebetto podłączyć, więc muszę kupić odpowiedniej firmy, możecie polecić mi którą z tych firm warto wybrać: ramatti, maxi-cosi, cybex, berber? Może używałyście albo kupiłyście już jakiś ?

reklama
ja teraz myślę, żeby kupić używany fotelik tak żebym mogła do stelaża od wózka podłączyć, bo dostałam ale firmy 4baby i go nie można pod Bebetto podłączyć, więc muszę kupić odpowiedniej firmy, możecie polecić mi którą z tych firm warto wybrać: ramatti, maxi-cosi, cybex, berber? Może używałyście albo kupiłyście już jakiś ?

napewno maxi-cosi pasuje do bebetto a to jeden z najlepszych fotelikow w tej klasie ... cybexy tez sa bardzo dobre ... uzywany mc kupisz na allegro w rozsadnych cenach ... uzywki juz od 140 na kup teraz ... dla mnie gra warta swieczki ... tylko dopytaj o ew wypadkowosc !!!

Ostatnia edycja:
a my ostatnio zajrzeliśmy do naszego osiedlowego sklepiku z artykułami dla dzieci w celu zakupienia prezentu dla chrześniaka i tak wpadły mi w oko dwa wózeczki jane muum - wielofunkcyjny wózek w ppięknych kolorkach, bardzo leciutki
oraz graco evo - rowniez wielofunkcyjny i leciutki,
oba wózeczki były w niskich cenach:)

bardzo dobrze znam wózek jane muum, jest bardzo lekki i wygodny w prowadzeniu. Bardzo fajnym rozwiązaniem jest regulowana rączka co sprawia że wózek jeszcze bardziej przystosowuje się do każdego. Cena według mnie oscyluje w granicach.

Witam, juz sa u mnie dwie paczki, a co jest w srodku, to wozek jane muum :))) nie moge doczekac sie dotykala happy :)

Klaudynaa, a twój wózek już dotarł? Mój był do odbioru po 6 dniach :szok: też zamówiiony w bobowózki.

i ja dzisiaj mam juz swojego "turbo dream'a" ;)) ahh jak sie cieszę, ze udało mi sie go upolować i to w cenie 550 zł za zestaw 3w1 i wygląda jak nówka ;)

reklama
Do góry