reklama
L-oka super ten wozeczek! Kolor piekny!
Ja chyba meza przycisne zebysmy juz przywiezli nasz od rodzicow, mielismy to zrobic dopiero po urodzeniu sie malucha, ale chce sie jednak wczesniej nacieszyc
Warto wczensiej - my wczoraj uczyslismy sie obsługi jak zakladac adaptery do nosidelka i jak je wpinac na stelaz itp. No chwilke to zajelo
śliczny wózeczek !!! mi osobiscie podobaja sie graco evo wozki, niska cena i bardzo funkcjonalny, jesli chodzi o fotelili to mam trzy typy dla starszaków. pierwszy z nich to graco coast - rowniez niska cena, mieciutki i latwy w uzyciu, podobny jest graco nautilus - i tu rowniez cena jest przystepna, a fotelik spelnia nawet wymagajacych uzytkowników wymagania trzeci typ to jane montecarlo r1 - dobra cena, latwy w uzyciu i montazu, bezpieczny
śliczny wózeczek !!! mi osobiscie podobaja sie graco evo wozki, niska cena i bardzo funkcjonalny, jesli chodzi o fotelili to mam trzy typy dla starszaków. pierwszy z nich to graco coast - rowniez niska cena, mieciutki i latwy w uzyciu, podobny jest graco nautilus - i tu rowniez cena jest przystepna, a fotelik spelnia nawet wymagajacych uzytkowników wymagania trzeci typ to jane montecarlo r1 - dobra cena, latwy w uzyciu i montazu, bezpieczny
od wielu osob slyszy sie dobre komentarze na temat evo.
Agmaa też kupiliśmy Bebetto Nico Plus 2w1 + nosidełko Maxi Cosi Cabrio Fix tylko w kolorze szarym i też nie ściągnęliśmy jeszcze tych folii z rączki i stelaża :-)
Zobacz załącznik 608177Zobacz załącznik 608178
Kochana i jak się wózek sprawdza??? My chyba też dokupimy nosidełko Maxi Cosi bo to od zestawu tego wózka jest meggga tandetne :-wściekła/y:
an-fotografia
Fanka BB :)
an-fotografia
Fanka BB :)
reklama