reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki foteliki etc. dla naszych pociech :)

L-oka super ten wozeczek! :) Kolor piekny! :)
Ja chyba meza przycisne zebysmy juz przywiezli nasz od rodzicow, mielismy to zrobic dopiero po urodzeniu sie malucha, ale chce sie jednak wczesniej nacieszyc ;)

reklama
L-oka super ten wozeczek! :) Kolor piekny! :)
Ja chyba meza przycisne zebysmy juz przywiezli nasz od rodzicow, mielismy to zrobic dopiero po urodzeniu sie malucha, ale chce sie jednak wczesniej nacieszyc ;)

Warto wczensiej - my wczoraj uczyslismy sie obsługi :) jak zakladac adaptery do nosidelka i jak je wpinac na stelaz itp. No chwilke to zajelo :)

śliczny wózeczek !!! mi osobiscie podobaja sie graco evo wozki, niska cena i bardzo funkcjonalny, jesli chodzi o fotelili to mam trzy typy dla starszaków. pierwszy z nich to graco coast - rowniez niska cena, mieciutki i latwy w uzyciu, podobny jest graco nautilus - i tu rowniez cena jest przystepna, a fotelik spelnia nawet wymagajacych uzytkowników wymagania :) trzeci typ to jane montecarlo r1 - dobra cena, latwy w uzyciu i montazu, bezpieczny :)

śliczny wózeczek !!! mi osobiscie podobaja sie graco evo wozki, niska cena i bardzo funkcjonalny, jesli chodzi o fotelili to mam trzy typy dla starszaków. pierwszy z nich to graco coast - rowniez niska cena, mieciutki i latwy w uzyciu, podobny jest graco nautilus - i tu rowniez cena jest przystepna, a fotelik spelnia nawet wymagajacych uzytkowników wymagania :) trzeci typ to jane montecarlo r1 - dobra cena, latwy w uzyciu i montazu, bezpieczny :)

od wielu osob slyszy sie dobre komentarze na temat evo.

Wczoraj zamówiliśmy wózek :-) BUGABOO CAMELEON 3 CZARNO - PETROL BLUE

bugaboo.jpg
Dokupiliśmy terenowe kółka bo mam zamiar trochę po lasach pojeździć ;-)
Dobrze, że zdążyłam przed porodem :tak:

Załączniki

• bugaboo.jpg
    bugaboo.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 185
reklama
Do góry