reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Gratuluje wyboru :-D tez mam focusa i jestem bardzo zadowolona, bo prowadzi sie rewelacyjnie! Jedyny minus to waga, ale reszta to rekompensuje:tak:

A wlasnie dziewczynki jestem ciekawa czy wszystkie sa zadowolone z wyborow i czy wozki spelnily wszystkie oczekiwane wymagania?

Na II pietro jakoś go wniosę na raty...
Dziunka napisz coś więcej o tym focusie.Bo gondolka wiem że duza 90 cm
Ile dzieci mniej więceje jezdzą w głebokim??

reklama
ja widzialam ze latem to i maluszki meisieczne w spacerowce na plasko jezdzily.... ale ja tak mysle ze spacerowke załoze jak juz cieplej bedzie sie robic kwiecien maj ... gdzies wlasnie jak 5-6 miesiecy bedzie mial synek

Na II pietro jakoś go wniosę na raty...
Dziunka napisz coś więcej o tym focusie.Bo gondolka wiem że duza 90 cm
Ile dzieci mniej więceje jezdzą w głebokim??

W gondoli moga jezdzic dlugo, bo mama ma marite i maly ma 8 miesiecy, a dopiero wczoraj przeszla na spacerowke :-D a Miloszek jest duzym chlocem, jak sie ur to mial 61cm. A nasza gondola jest troszke wieksza od marity.
Zaleta to przede wszystkim duzy kosz na zakupy :tak: pomiesci wszystko :-D:-D
No i regulowane oparcie w gondoli co pozwala dziecku patrzec dookola, a mi na razie przydaje sie, bo mala ulewa i nie moze lezec na plasko.
Plozy w gondoli tez sie przydaja, bo jak ide zniesc kola na dol, to Julia stoi i kolysze gondole, zeby mala nie plakala.
I wogole jestem zadowolona :-D Ludzie sie gapia, bo wozek jest inny. Dookola jezdza buzzy, x-landery, marity, a focusa na ulicy nie spotkasz :no:

Nie wszystkie dzieci samodzielnie siedza w wieku 5-6 miesiecy, maja czas do 10-miesiaca.

Ja przejde na spacerowka tak mniej wiecej maj, czerwiec.

W gondoli moga jezdzic dlugo, bo mama ma marite i maly ma 8 miesiecy, a dopiero wczoraj przeszla na spacerowke :-D a Miloszek jest duzym chlocem, jak sie ur to mial 61cm. A nasza gondola jest troszke wieksza od marity.
Zaleta to przede wszystkim duzy kosz na zakupy :tak: pomiesci wszystko :-D:-D
No i regulowane oparcie w gondoli co pozwala dziecku patrzec dookola, a mi na razie przydaje sie, bo mala ulewa i nie moze lezec na plasko.
Plozy w gondoli tez sie przydaja, bo jak ide zniesc kola na dol, to Julia stoi i kolysze gondole, zeby mala nie plakala.
I wogole jestem zadowolona :-D Ludzie sie gapia, bo wozek jest inny. Dookola jezdza buzzy, x-landery, marity, a focusa na ulicy nie spotkasz :no:

Nie wszystkie dzieci samodzielnie siedza w wieku 5-6 miesiecy, maja czas do 10-miesiaca.

Ja przejde na spacerowka tak mniej wiecej maj, czerwiec.

Dziunka czyli same pozytywy :-)
Miałam zamówić bartatinę jedo bo jest bardzo podobny ale o wiele droższy...a klasyka bardzo mi się podoba, mimo że na początku się na tako jumpera napaliłam.

reklama
ja widzialam ze latem to i maluszki meisieczne w spacerowce na plasko jezdzily.... ale ja tak mysle ze spacerowke załoze jak juz cieplej bedzie sie robic kwiecien maj ... gdzies wlasnie jak 5-6 miesiecy bedzie mial synek
ja nie mam gondoli wiec wozilam mala w nosidelku, ktore montuje sie do wozka, a ze zrobilo sie zimno a mam taki zimowy spiworek to mala juz w spacerowce dzis jezdzila na plasko w tym spiworku....

Do góry