Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zamawiam!prześliczny jest! Gdybym teraz miała kupić wózek wybrałabym ten!
na cebulkę i sprawdzaj kark, nie rączki, jak jest ciepły i nie spocony, to ok.Dziewczyny jeździcie z pokrywą w gondoli?Jak ubrać pod, trzeba śpiwór, czy kombinezon wystarczy?Albo lepiej wziąć kocyk i pokrywę, czy kombinezon i śpiwór? Mały ma 2 tyg. nie chcę go przegrzać, ale wydaje mi się, że zmarznie, bo niby słońce ale zimno.
nic Ci się nie zrobi, na mały deszczyk nawet nie wyciągm folii. Wózek jest zabezpiecozny. tzn. ten materiał nie przemaka.Słuchajcie dziewczyny, wyszłysmy rano na spacer i zmoczył nas deszcz, akurat nie zabrał folii ze sobą, myślicie, że zostana mi zacieki? Nie suszyłam wózka suszarką ani niczym...