reklama
Rozwiązanie
Wątek już stary, ale może a nuż mi się uda uzyskać odpowiedź... Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a Wy już będziecie miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, oponia o Tutis Viva Life też mile widziana
aniagram
Zaciekawiona BB
cisza, nikt nie jeździ chyba takimi...Witam,mam pytanie do mam jaki wózek polecacie ?
Zastanawiam sie nad markami : Coletto Verona 3 w 1 ,, Bebetto Luca , Adamex Vicco
Może ktos mial taki i ma opinie ?
reklama
Byłam wczoraj w jednym ze sklepow gdzie mam blizej , na ich stronie niby byl dostepny, po czym sie okazalo ze go nie maja...do żor tez mam blisko ale pan stwierdzil ze to jeszcze mniejszy sklep i go tam nie ma...powiedzial ze na magazynie jedynie i ze ciezko bedzie go znalezc zeby obejrzec go na zywo...wątpie ze ktos w ciemno kupuje wozek nie ogladajac go...na zywo inaczej sie to prezentuje niz w internecie...a wiadomo trzeba zobaczyc jak jezdzi itp itd, zostaja Katowice ale tam juz kawalek drogi ehhhmy tak kupiliśmy, na dniach otwartych, są rabaty i gratisy. A na stronie powinni mieć listę partnerów, zawsze można do sklepu zadzwonić i spytać, co mają.
Zaproponowal mi espiro next avenue , podobny do tutisa viva , bardzo ladny i wydaje sie solidnie zrobiony, tylko te koła pompowane jakos mnie odstraszaja...wolałabym miec porownanie tego wozka z tutisem
florence_doughter
Fanka BB :)
pompowane nie są złe, ale ja wolę tutisa, bo dla mnie najładniejszy i wszystko ogólne naj
Aaaaaaaaa jade w poniedzialek obejrzec tutisatak z ciekawosci napisalam do jednego z pobliskich sklepow gdzie na glownej stronie byl ze jest partnerem tez , ale wchodzac tam mieli tylko aero...pomyslalam ze skoro maja aero to tutisa tez muszr miec,moze nie zaaktualizowali na stronie swojej po prostu i sie okazalo ze maja podobno takie 4 na stanie w roznych kolorach do tego cena tez nizszawiec bede mogla porownac te oba modele wozkow chociaz nie powiem, ze tutisa stawiam na pierwszym miejscupompowane nie są złe, ale ja wolę tutisa, bo dla mnie najładniejszy i wszystko ogólne naj
I wygrał espiro bardzo podobny do tutisa ale espiro zgrabniejszy i gondola tez, kg podobnie wypada , jezeli chodzi o spacerowke espiro tez sie lepiej prezentuje , gondole mozna przedluzyc bardziej niz w tutisie ,wbudowana moskietera,plus torba ,kubek, pompka i spiworek a cenowo podobnie , chociaz ja trafilam na promke i za to wszystko dalam 2200 Sklada sie tez go jednym kliknieciem. Teraz tylko czekac na pasazera
Załączniki
Ostatnia edycja:
florence_doughter
fajnie, że jesteś zadowolona, ale dla mnie to jednak , co innego;-) miłych spacerkówI wygrał espiro bardzo podobny do tutisa ale espiro zgrabniejszy i gondola tez, kg podobnie wypada , jezeli chodzi o spacerowke espiro tez sie lepiej prezentuje , gondole mozna przedluzyc bardziej niz w tutisie ,wbudowana moskietera,plus torba ,kubek, pompka i spiworek a cenowo podobnie , chociaz ja trafilam na promke i za to wszystko dalam 2200 Sklada sie tez go jednym kliknieciem. Teraz tylko czekac na pasazera
JestemMamą
Aktywna w BB
w tutisie są żelowe kołaByłam wczoraj w jednym ze sklepow gdzie mam blizej , na ich stronie niby byl dostepny, po czym sie okazalo ze go nie maja...do żor tez mam blisko ale pan stwierdzil ze to jeszcze mniejszy sklep i go tam nie ma...powiedzial ze na magazynie jedynie i ze ciezko bedzie go znalezc zeby obejrzec go na zywo...wątpie ze ktos w ciemno kupuje wozek nie ogladajac go...na zywo inaczej sie to prezentuje niz w internecie...a wiadomo trzeba zobaczyc jak jezdzi itp itd, zostaja Katowice ale tam juz kawalek drogi ehhh
Zaproponowal mi espiro next avenue , podobny do tutisa viva , bardzo ladny i wydaje sie solidnie zrobiony, tylko te koła pompowane jakos mnie odstraszaja...wolałabym miec porownanie tego wozka z tutisem
florence_doughter
a mi się zachciało jakiś dodatków wiosennych, używacie w wózku tej poduszki motylek?przy starszym nie miałam, a teraz oglądam kokon, rożki z kompletem poduszka
reklama