reklama
Rozwiązanie
Wątek już stary, ale może a nuż mi się uda uzyskać odpowiedź... Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a Wy już będziecie miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, oponia o Tutis Viva Life też mile widziana
florence_doughter
Fanka BB :)
spokojnie daję radę, byłe zapiąć pasy w spacerówce. w gondolce dzieć nieciężki.A jak sobie radziłaś z wnoszeniem wózka do domu?
Maluszka90 święta racja o tych kółkach. Ja sobie bardzo chwalę żelowe, cioram ile się da, gumy żadnej nie złapię, dobrze podbijają, duże są przede wszystkim średnice, a amortyzacja też niczego sobie. Z tego co kojarzę, to amortyzatory są 4 i dopasowują się do ciężaru, nic nie ustawiam.
reklama
Maluszka90
Początkująca w BB
a tak zapytam z innej beczki, ale w wózkowym temacie, a jakie dno wózka jest najlepsze? Plastik, styropian czy drewno? W jakim dziecku jest najwygodniej i jakie jest najbardziej wytrzymałe?spokojnie daję radę, byłe zapiąć pasy w spacerówce. w gondolce dzieć nieciężki.
Maluszka90 święta racja o tych kółkach. Ja sobie bardzo chwalę żelowe, cioram ile się da, gumy żadnej nie złapię, dobrze podbijają, duże są przede wszystkim średnice, a amortyzacja też niczego sobie. Z tego co kojarzę, to amortyzatory są 4 i dopasowują się do ciężaru, nic nie ustawiam.
Ostatnia edycja:
A ma ktoś informacjeo Salsa 4 od ABC Design? Bardzo mocno się nad tym wózkiem zastanawiam
Ja mam. Z wózków w tym przedziale cenowym to moim zdaniem jeden z lepszych. Najwazniejsze dla mnie zalety to waga, bardzo dobre wykonanie i duża łatwość prowadzenia Bardzo fajna amortyzacja. Wiadomo jednak, ze to jest wózek raczej taki do miasta, a nie wielka kobyła z wielkimi pompowanymi kołami. Ja jestem z niego bardzo zadowolona.
florence_doughter
styropianowa zdecydowanie!mnie ta plastikowa odstręcza, po pierwsze wygląd mi nie odpowiada-dla mnie mydelniczka, po drugie jak koleżanka wyjęła to wnętrze z gondoli, to normalnie kropelki wody były w środku. Styropianowa oddycha, a zimą jest ciepło-ona termoreguluje. O drewnianych nie słyszałam, to już chyba super wyższa półka. Pewnie bambus?a tak zapytam z innej beczki, ale w wózkowym temacie, a jakie dno wózka jest najlepsze? Plastik, styropian czy drewno? W jakim dziecku jest najwygodniej i jakie jest najbardziej wytrzymałe?
Dzieki wam wszystkimPoszperalam troche po necie i ten Tutis ma dobre opinie, wiadomo ,ze znajdzie sie ktos komu nie spasuje, ile ludzi tyle opinii Rodze w marcu,wiec na wiosne i nie tylko idealny sie wydaje Aero o niebo lepszy jeszcze ale juz cena jak dla mnie za wysoka
Monia1989
Zaciekawiona BB
Maluszka90, też ma ze styropianu i teraz zimą jest cudowna, cieplutka i wygodna.styropianowa zdecydowanie!mnie ta plastikowa odstręcza, po pierwsze wygląd mi nie odpowiada-dla mnie mydelniczka, po drugie jak koleżanka wyjęła to wnętrze z gondoli, to normalnie kropelki wody były w środku. Styropianowa oddycha, a zimą jest ciepło-ona termoreguluje. O drewnianych nie słyszałam, to już chyba super wyższa półka. Pewnie bambus?
ja nie z Bielska, ale na stronie producenta mają chyba listę sklepów, i na fb też jest coś takiego jak dni otwarte, wtedy dają rabatyA jest tu ktos z was moze z okolic Bielska Bialej? Moze ma ktos namiar gdzie taki wozek moge obejrzec
reklama
florence_doughter
my tak kupiliśmy, na dniach otwartych, są rabaty i gratisy. A na stronie powinni mieć listę partnerów, zawsze można do sklepu zadzwonić i spytać, co mają.ja nie z Bielska, ale na stronie producenta mają chyba listę sklepów, i na fb też jest coś takiego jak dni otwarte, wtedy dają rabaty