reklama
Rozwiązanie
Wątek już stary, ale może a nuż mi się uda uzyskać odpowiedź... Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a Wy już będziecie miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, oponia o Tutis Viva Life też mile widziana
cześć dziewczyny, podpinam się pod pytanie o wózek. Rodzę początkiem marca i nie mam jeszcze wózka, słyszałam, że powinno się go kupić dopiero po porodzie, chyba bede spokojniejsza jak dokonam zakupu w lutym. Na co zwrócić uwagę?
reklama
majcherek
Zaciekawiona BB
ja bym nie czekała, chyba, że nie masz kasy teraz, to sobie wybierz wózek, napisz nazwę i model wielkimi literami i przypnij facetowi na lodówce. I tak pewnie zadzwoni ze sklepu...cześć dziewczyny, podpinam się pod pytanie o wózek. Rodzę początkiem marca i nie mam jeszcze wózka, słyszałam, że powinno się go kupić dopiero po porodzie, chyba bede spokojniejsza jak dokonam zakupu w lutym. Na co zwrócić uwagę?
ja Ci polecę mój, mam aero tutis, bo ma super gondolkę ciepłą. My jeździmy od końca września i nawet teraz w mróz też, o ile smogu nie ma. Weź aero, będzie fajny na wiosnę i lato , bo się dziecko nie przegrzeje.
ja też się zdecydowałam w końcu na tutisa, bo jest lekki, a ja mieszkam niestety w bloku bez windy, nie wiem jak my to zorganizujemy, ale jakoś sobie bedę musiałą radzić. Gondolka wypinana jest jednym kliknięciem i przede wszystkim ma dobrą amortyzację i koła bezdentkowe, koleżanki, które takich nie miały strasznie narzekały, ze się kręcą i ciężko prowadzi sie przez to wózek
tak, ja bym taki chciała. Tutis ma w swojej ofercie takie. Opróćz tego dużo innych fajnych rzeczy, które są już w pakiecie. Mam nadzieję, ze teściowie nam trochę dołożą do interesua wybieracie taki 2 w 1, ze spacerówką już?
Marry90
Zaciekawiona BB
polecam Ci 2w1, ja mam super spacerówkę w zestawie. Pooglądaj sobie aero tutis albo viva life. Ta spacerówka jest wyjątkowo mała po złożeniu i nawet w małym autku się zmieści.a wybieracie taki 2 w 1, ze spacerówką już?
florence_doughter
Fanka BB :)
starszak się nie budził, zobaczymy, czy młode też będzie miało mocny sen. Raczej problemów się nie spodziewam, to łatwo odpiąć i po cichu. Budka też się cicho składa. Czasem mama musi być jak Ninjawłaśnie czegoś takiego szukałam, nie budzi się jak odpinasz?
reklama
Maluszka90
Początkująca w BB
w wózkach ważne są bardzo koła i amortyzacja, to czy wózek jest 2w1, czy łatwo się wypina gondola, czy jest lekki, z jakich materiałów jest wykonany itp.