Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekujenie mam żadnego z tych, ale niedawno kupiłam tutisa aero marine, teraz czekam tylko aż pasażer pojawi się na świecie, a to już za miesiąc <3
Gondolkę ma styropianową, dzięki czemu się nie nagrzewa- na wiosnę jak znalazł a i zimą posłuży, bo wiatru nie przepuszcza
Dziekuje, sprawdze sobie na necieDziekuje
AAA na telefonie źle sie pisze połowe sie nie dodało ...Popatrz sobie, może akurat Ci się spodoba.
No trzymam kciuki, żeby czas szybko zleciał i poród był szybki, bezpieczny i króciutki
to jest najlepsze w tym wózku, tylko pstryk i zabierasz dzidzia jak w kołysce do domkuu nas wózek viva life się super sprawdza, po spacerze, zabieram do domu samą gondolkę i tak mały dosypia, tylko śpiwór rozpinam i zdejmuję czapeczkę
właśnie czegoś takiego szukałam, nie budzi się jak odpinasz?to jest najlepsze w tym wózku, tylko pstryk i zabierasz dzidzia jak w kołysce do domku