reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózek dziecięcy

Witam, właśnie przyszedł ten czas kiedy muszę wybrać pierwszy wózek dla córeczki i tutaj jest ogromny kłopot 🙈 tych wózków tyle jest że ciężko się zdecydować.
Zależy mi na wózku, który ma dosyć dobrą amortyzację użytkowany będzie zarówno w mieście jak i na wiejskich, leśnych drogach.
Do tej pory wybór padł na Venicci Upline Se ale różne są opinie dot. amortyzacji.
Proszę o polecenie jakiegoś dobrego wózka.

reklama
Witam, właśnie przyszedł ten czas kiedy muszę wybrać pierwszy wózek dla córeczki i tutaj jest ogromny kłopot 🙈 tych wózków tyle jest że ciężko się zdecydować.
Zależy mi na wózku, który ma dosyć dobrą amortyzację użytkowany będzie zarówno w mieście jak i na wiejskich, leśnych drogach.
Do tej pory wybór padł na Venicci Upline Se ale różne są opinie dot. amortyzacji.
Proszę o polecenie jakiegoś dobrego wózka.
Też niedawno szukaliśmy wózka. Jeszcze nie kupiliśmy, ale po wypróbowaniu wielu najlepiej nam przypadł do gustu Espiro Only. Fajny też wydawał się Cybex Eos Basic 3 w 1 albo Espiro Yoga (cięższy niż Only)

Ogólnie Roany mają dobrą amortyzację, czy to ivi czy bass (tu już dowolny numer), na zadupiastych drogach bez nawierzchni się super sprawdza i nie trzęsie. Nie jest najbardziej szałowy pod kątem designu, ale ja sobie chwalę.

a masz ivi czy ivi 2.0? Czy ten inny model?
Ja mam ivi 2.0, obecnie już na spacerówce jesteśmy. Bardzo się sprawdza na różnych terenach, a sporo z nim jeździmy. Gondola składa się prawie na plasko wiec tez fajnie do transportu, potem spacerówka w obie strony razem ze stelażem się składa. Nie jest lekki, jakbym go miała znosić to by było problematyczne, ale mam windę. Na wakacje samolotem wzięliśmy lekka spacerówkę i czuć było różnice, na szczęście tam był lekki teren chodnikowy.

Ja mam ivi 2.0, obecnie już na spacerówce jesteśmy. Bardzo się sprawdza na różnych terenach, a sporo z nim jeździmy. Gondola składa się prawie na plasko wiec tez fajnie do transportu, potem spacerówka w obie strony razem ze stelażem się składa. Nie jest lekki, jakbym go miała znosić to by było problematyczne, ale mam windę. Na wakacje samolotem wzięliśmy lekka spacerówkę i czuć było różnice, na szczęście tam był lekki teren chodnikowy.
dziękuję bardzo 😊 właśnie widziałam, że gondola się tak fajnie sklada, bardzo byłam ciekawa właśnie tej spacerówki, bo na niej mi bardzo zależy, bo wiadomo że później będzie służyć dłużej, przynajmniej tak bym chciała 🙈 na szczęście mieszkamy w domku więc waga nie stanowi problemu.

dziękuję bardzo 😊 właśnie widziałam, że gondola się tak fajnie sklada, bardzo byłam ciekawa właśnie tej spacerówki, bo na niej mi bardzo zależy, bo wiadomo że później będzie służyć dłużej, przynajmniej tak bym chciała 🙈 na szczęście mieszkamy w domku więc waga nie stanowi problemu.
Ogólnie wozek jest bardzo zwrotny, lekko sie prowadzi i jako gondola i jako spacerówka. Z czystym sercem mogę polecić;)
Spacerówka ostatnio byla testowana po śniegu i też dała radę.

reklama
Do góry