reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózek 3w1

karolaka88

Fanka BB :)
Dziewczyny, macie/planujecie kupić takie wózki? Chodzi mi przede wszystkim o fotelik w nich. Sprawdza się?

reklama
Dziewczyny, macie/planujecie kupić takie wózki? Chodzi mi przede wszystkim o fotelik w nich. Sprawdza się?
Fotelik z wózków 3w1 w większości się do niczego nie nadają :/ my mamy wózek 3w1 i tego fotelika nie używamy, dokupiliśmy osobno cybexa :) chyba ze kupisz wózek 3w1 z fotelikiem np cybex czy maxi cosi

Mam wózek 3w1 i sam fotelik używałam ok 3 miesiące. Ogólnie jestem zadowolona

Jeśli zależy Ci na bezpieczeństwie to 3w1 nie jest dobrym pomysłem. Lepiej kupić 2w1 i dobry fotelik osobno z adapterami do wózka.

A ja się zastanawiam czy do wozka 2w1 wystarcza adaptery i osobny fotelik i wtedy mamy takie samorobny 3wy1? 🙈

reklama
Do góry